
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد علیرضا سوهانی تصریح کرد: نانهایی که با آردهای کامل و سبوسدار تهیه میشوند، نسبت به نانهای تهیهشده با آرد سفید ارزش غذایی بیشتری دارند.
وی ارزش غذایی و خواص نان سبوسدار را سه برابر نانهای سفید دانست و گفت: نانهای تیرهتر و پرفیبر میتواند نقش موثری در تامین سلامت شهروندان داشته باشد.
سوهانی با بیان اینکه سبوس گندم غنیترین منبع غذایی از نظر فیبر و الیاف گیاهی محسوب میشود، اظهار داشت: بر اساس استاندارد، آردی که از تمام اجزای دانه گندم تهیه میشود آرد کامل است و هر چه میزان سبوس در آرد بیشتر باشد رنگ آن را تیرهتر می کند./ش