به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، معاونی در راستای اجرائی نمودن سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی درخصوص اصلاح ساختار صنعت طیور کشور و باتوجه به مزایایی که این زنجیره ها دارا بوده که شامل کاهش هزینه های واسطه ای ، کاهش قیمت تمام شده محصول ، پائین آوردن ریسک سرمایه گذاری ، امکان برنامه ریزی برای عرضه و بازار یابی ، افزایش قدرت رقابتی در بازار صادراتی ، افزایش کیفیت محصول و در نهایت بهبود شاخص های اقتصادی تولید نظیر درصد تلفات ، ضریب تبدیل و سایر موارد ، معاونت بهبود تولیدا ت دامی با توجه به زمینه ای ایجاد شده قبلی ، دو زنجیره تولید گوشت مرغ در شهرستانهای مریوان و بانه را شناسائی و جهت ثبت به مرکز معرفی که خوشبختانه مورد موافقت قرار گرفت و دو زنجیره تولید دیگر در شهرستانهای سنندج و سرو آباد در حین شکل گیری می باشد .
وی افزود: واحدهای تجاری مرغ گوشتی و امکانات مربوط به عرضه شامل ماشین حمل داشته و فروشگاههای سطح شهر می باشد که در آینده نزدیک با برند مخصوص محصول را عرضه می نمایند ./س
انتهای پیام/