بهزاد وحدانی با عنوان دومی وزن خود بهترین رنکینگ را دربین جودوکاران استان بدست آورد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد،رئیس هیئت جودو وکوراش خراسان شمالی گفت: پس از برگزاری مسابقات قهرمانی کشور، مدعیان تیم ملی،تور جودو ،لیگ برتر و لیگ دسته اول رده بندی بهترین های جودو کشور را در اوزان مختلف مشخص کرد که بهزاد وحدانی با عنوان دومی وزن خود بهترین رنکینگ را دربین جودوکاران استان بدست آورد.

کوروش خسرویار افزود: در وزن منهای 60 کیلوگرم بهزاد وحدانی با کسب 356 امتیاز وبا4 امتیاز اختلاف در مکان دوم قرار گرفت،

در وزن منهای 73 کیلوگرم الیاس علی اکبری با 128 امتیاز عنوان سوم و علی محمدنیا هم در وزن منهای90 کیلوگرم با 129 امتیاز در جای پنجم این رده بندی قرار گرفت.

به گفته وی این رده بندی برگرفته از قوانین فدراسیون جهانی وباشرکت 836 جودوکار برتر کشور صورت گرفته است و تایکسال اعتبار دارد./س

برچسب ها: حضور ، جودو ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.