کسانی که اضافه وزن دارند بهتر است این میان وعده را بدون سس مصرف کنند مگر اینکه روغن زیتون جایگزین سس شود.

دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران‌ در خصوص ذرت مکزیکی گفت: ذرت مکزیکی می‌تواند میان وعده‌ی خوبی باشد زیرا ذرت هم جز واحدهای نان و غلات محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: یک تا دو واحد نان و غلات معادل یک لیوان ذرت مکزیکی است به شرط اینکه اگر اضافه وزن دارند و یا چاق هستند، ذرت مکزیکی را بدون پنیر پیتزا و مواد چرب داخل آن مصرف کنند.

وی در ادامه گفت: اگر کسی لاغر است و قصد اضافه وزن دارد مصرف ذرت مکزیکی همراه با پنیر پیتزا و سس روش خوبی برای اضافه وزن است.

این متخصص تغذیه گفت: با اضافه کردن چاشنی‌های دیگر مانند آویشن به ذرت مکزیکی موجب می‌شود که به سیستم سنتی غذایی ما نزدیکتر شود و با ذائقه ایرانی‌ها جور در می‌آید.

وی در پایان گفت: کسانی که اضافه وزن دارند بهتر است این میان وعده را بدون سس و ساده مصرف کنند، مگر اینکه روغن زیتون جایگزین سس شود زیرا روغن زیتون از آن دسته روغن‌هایی است که به سلامت قلب‌ و عروق کمک می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: طعم ، مکزیک ، ذائقه ، سس ، آویشن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار