وی اظهار داشت: یک تا دو واحد نان و غلات معادل یک لیوان ذرت مکزیکی است به شرط اینکه اگر اضافه وزن دارند و یا چاق هستند، ذرت مکزیکی را بدون پنیر پیتزا و مواد چرب داخل آن مصرف کنند.
وی در ادامه گفت: اگر کسی لاغر است و قصد اضافه وزن دارد مصرف ذرت مکزیکی همراه با پنیر پیتزا و سس روش خوبی برای اضافه وزن است.
این متخصص تغذیه گفت: با اضافه کردن چاشنیهای دیگر مانند آویشن به ذرت مکزیکی موجب میشود که به سیستم سنتی غذایی ما نزدیکتر شود و با ذائقه ایرانیها جور در میآید.
وی در پایان گفت: کسانی که اضافه وزن دارند بهتر است این میان وعده را بدون سس و ساده مصرف کنند، مگر اینکه روغن زیتون جایگزین سس شود زیرا روغن زیتون از آن دسته روغنهایی است که به سلامت قلب و عروق کمک میکند.
انتهای پیام/