به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبری نخستین همایش شناسنامه فنی ملکی ساختمان؛ بر اساس این قطنامه دبیرخانه دائمی همایش شناسنامه فنی ملکی ساختمان به منظور هماهنگی و مشارکت سازمان ها و ارگان های ذیربط به منظور ارایه برنامه های راهبردی و عملیاتی، دایر خواهد شد تا نکات مرتبط بر امر ساختمان سازی و سازمان نظام مهندسی کشور را پیگیری و برای اجراء در اختیار مسئولان زیربط قرار دهد .
در این قطنمامه همچنین ضمن قدردانی از حضور مسدولان و نهادهای مختلف در این همایش، دبیرخانه شناسنامه فنی ملکی ساختمان، موظف به تهیه و تدوین گزارش عملکردی حسب زمانبندی های لازم و ارسال آن به وزارتخانه های مرتبط، سازمان ها و نهادهای ذینفع ، اطلاع رسانی به شهروندان ،هماهنگی با دستگاهها و نهادهای زیربط ،خواهد بود..
در نخستین همایش ملی شناسنامه فنی ملکی ساختمان ، مسئولان و کارشناسان ضمن بررسی موانع و مشکلات پیش روی اجرائی نشدن قانون صدور شناسنامه فنی ملکی ساختمان ها ، راهکارهای اجرائی شدن این قانون را بررسی کردند.
18 سال از تدوین و وضع قانون صدور شناسنامه فنی ساختمان می گذرد و تاکنون بسترهای واقعی و اجرای این قانون فراهم نشده است. همایش ملی شناسنامه فنی ملکی ساختمان؛ اولین همایشی است که پس از این مدت زمان برگزار می شود تا ضمن بررسی علت ها و موانع اجرائی نشدن این قانون طی مدت 18 سال گذشته ، راهکارهای اجرائی آنرا نیز ارائه کند .
لازم به ذکر است شناسنامه فنی و ملکی ساختمان سندی است، حاوی اطلاعات فنی و ملکی ساختمان که از سوی سازمان نظام مهندسی استان صادر و چگونگی رعایت مقررات ملی ساختمان و ضوابط شهرسازی در این شناسنامه قید می شود.
مجریان مکلفند پس از اتمام کار برای تهیه شناسنامه فنی و ملکی ساختمان به ترتیبی که وزارت مسکن و شهرسازی تعیین می کند، اطلاعات فنی و ملکی ساختمان گواهی مهندس ناظر و تاییدیه های لازم را در اختیار سازمان نظام مهندسی استان قرار داده و یک نسخه از این شناسنامه را در اختیار شهرداری و یا سایر مراجع صدور پروانه ساختمان برای پایان کار قرار دهند.
انتهای پیام/