مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در نه ماهه امسال بيش از دوهزار و 1۰۰ تن پا و پنجه مرغ امسال از استان به خارج از کشور صادر شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، دکتر سیداکبر حسینی با اشاره به اینکه استان اصفهان یکی از بزرگترين توليدكننده محصول پا و پنجه مرغ در سطح کشور است، اظهار داشت: در نه ماه امسال هزار و889 تن پاي مرغ و 297 تن پنجه مرغ به كشورهاي ويتنام، چین و هنگ كنگ صادر شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.

وی افزود: صادرات اين محصول از استان اصفهان بیش از 5 میلیون دلار براي استان ارز آوري داشته است.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اشتغالزايي براي
۱2۰ نفر، اظهار کرد: در سال گذشته نیز بیش از یکهزار و ۸۹۰ تن پا وپنجه مرغ از استان به خارج از كشور صادر شده است.

وی بیان داشت: سالانه حدود ۶۰ میلیون قطعه مرغ در استان اصفهان کشتار می‌شود.

گفتنی است؛ پنجه و پاي مرغ درتامین کلسیم بدن، تقویت حافظه، درمان آرتروز، پوکی استخوان موثر است. /س

برچسب ها: اصفهان ، صادرات ، پا ، پنجه مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.