به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، دکتر سیداکبر حسینی با اشاره به اینکه استان اصفهان یکی از بزرگترين توليدكننده محصول پا و پنجه مرغ در سطح کشور است، اظهار داشت: در نه ماه امسال هزار و889 تن پاي مرغ و 297 تن پنجه مرغ به كشورهاي ويتنام، چین و هنگ كنگ صادر شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.
وی افزود: صادرات اين محصول از استان اصفهان بیش از 5 میلیون دلار براي استان ارز آوري داشته
است.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اشتغالزايي براي ۱2۰ نفر، اظهار کرد: در سال گذشته نیز بیش از یکهزار و ۸۹۰ تن پا وپنجه مرغ از استان به خارج از كشور
صادر شده است.
وی بیان داشت: سالانه حدود ۶۰ میلیون قطعه مرغ در استان اصفهان کشتار میشود.
گفتنی است؛ پنجه و پاي مرغ درتامین کلسیم بدن، تقویت حافظه، درمان آرتروز، پوکی استخوان موثر است. /س