مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری از ذخیره سازی 24هزار تن گندم بومی این استان در سالجاری خبر داد.

رحمان کرمی گفت: این میزان گندم بومی پس از ترکیب با سایر ارقام گندم، در سیلوهای استان چهارمحال و بختیاری ذخیره سازی شده است.
کرمی افزود: کمیته درجه بندی و ارزیابی کارخانه های آرد سازی استان نیز فعالیت خود را آغاز و کارخانه های استان را درجه بندی کرده است.
وی اظهار داشت:بر اساس نتایج این ارزیابی در استان چهارمحال و بختیاری دو کارخانه درجه یک، سه کارخانه درجه دوم و دو کارخانه درجه سوم شناسایی و درجه بندی شدند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری از توزیع ماهانه هفت هزار و 500تن آرد در بین خبازان این استان خبر داد و گفت:هم اکنون 700 نانوایی فعال در استان چهارمحال و بختیاری نان مورد نیاز مردم را تهیه می کنند که این واحد های صنفی به صورت مستمر بازرسی می شود.
وی، با اشاره به ممنوعیت مصرف جوش شیرین در پخت نان گفت:با ارتقا کیفی گندم و آرد تولید شده، امسال کیفیت نان نیز افزایش یافته است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری گفت:هدف از بررسی و نظارت بر کار خبازی ها، خدمات رسانی مطلوبتر به مردم است.
هم اکنون نان تازه پخت یکی از اصلی ترین بخش سفره های مردم در استان چهارمحال و بختیاری است./س

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.