با توجه به گسترش بیماری‌های قلبی و عروقی در جامعه، ضرورت اصلاح الگوی غذایی با کاهش مصرف نمک، قند و چربی در لازم است.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با توجه به روند رو به گسترش بیماری‌های قلبی عروقی، سکته مغزی، سرطان و غیره، بهبود شیوه زندگی و اصلاح الگوی مصرف غذایی با هدف کاهش عوامل خطر تغذیه‌ای با تأکید بر کاهش مصرف قند، نمک و چربی در اولویت قرار دارد.

محسن مقدمی ادامه داد: برنامه بسیج آموزش همگانی تغذیه در قالب برنامه ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه‌ای جامعه در برنامه پنج ساله پنجم، هر ساله به مدت یک هفته در حوزه معاونت بهداشتی اجرا می‌شود و هفته بسیج آموزشی همگانی تغذیه امسال با عنوان کاهش مصرف نمک و روغن از 14 تا 21 دی ماه برگزار می‌شود.

وی افزود: با برنامه‌ریزی به عمل آمده تمام سازمان و ارگان‌های موثر در ارتقای سواد و دانش تغذیه‌ای از جمله اداره آموزش و پرورش، معاونت امور فرهنگی شهرداری شیراز، سازمان صدا و سیما و سایر رسانه‌ها، کارخانجات تولیدکننده مواد غذایی از جمله پگاه و غیره ، ادارات و سازمان‌های دولتی و غیردولتی در اصلاح الگوی غذایی مخاطب خود با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همکاری می‌کنند.

مقدمی بیان کرد: با توجه به اهمیت موضوع‌های مختلف، هرکدام از روزهای هفته بسیج آموزش همگانی تغذیه با نام ویژه‌ای نامگذاری شده است که روزهای اول تا هفتم به ترتیب، صنعت و کاهش مصرف نمک و روغن در غذاهای فرآوری شده، تغذیه و پیشگیری از فشار خون، ذائقه‌سازی در کودکان برای شکل‌گیری عادت غذایی صحیح، دانش‌آموزان سالم و میان‌وعده‌های سالم، انتخاب و مصرف صحیح روغن، انتخاب و مصرف صحیح نمک و سلامت و تغذیه در خارج از منزل را شامل می‌شود/س.

انتهای پیام/



برچسب ها: ضرورت ، غذایی ، نمک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.