اپوزیسیون از سوروس پول گرفته اما از ترس کیهان مخفی می‌کند،هشدار درباره نحوه واردات يک شرکت مشهور خودروسازي،اصولگرايان در انتخابات مجلس به وحدت مي‌رسند،وحاني قطعا اصلاح‌طلب نيست و ...از جمله خبر ویژه های برخی روزنامه های یکشنبه هستند که اینجا میخوانید.

*کیهان

اپوزیسیون از سوروس پول گرفته اما از ترس کیهان مخفی می‌کند

شبکه صهیونیستی بالاترین از محافل فتنه‌گر و ضدانقلاب خواست نسبت به پول‌هایی که از بنیاد جورج سوروس گرفته‌اند احساس شرم نکنند و به جای پنهان‌کاری، با افتخار این موضوع را اعلام کنند.بالاترین می‌نویسد: شهرت سوروس فقط به خاطر ثروتش نیست. او مقدار زیادی از پول‌هایش را خرج فعالیت‌های مترقی می‌کند. جزئیاتش را می‌توانید در اینترنت پیدا کنید. یک جنبه‌اش به ما مربوط می‌شود.بالاترین می‌افزاید: ده پانزده سالی است که  سوروس، عمدتاً از طریق Open Society foundation، برای حمایت از فعالیت‌های حقوق‌بشری و جامعه باز به تعداد زیادی از ایرانی‌های خارج از کشور کمک مالی داده و می‌دهد. چند سایت مهم ایرانی حیات خود را مدیون کمک‌های او هستند.این شبکه صهیونیستی که نقش فعالی در فتنه 4 سال پیش داشت نوشت: این موضوع سری نیست. لیست دریافت‌کنندگان این کمک‌ها را می‌شود پیدا کرد. در ایران هم تبلیغاتچی‌های نظام مثل روزنامه کیهان گهگاه برای «بی‌آبرو» کردن مخالفان در خارج و داخل کشور آنها را به «مزدوری» برای سوروس صهیونیست (چون یهودی است) متهم می‌کنند. این‌گونه حملات باعث نوعی حالت دفاعی شده. کسانی که از سوروس کمک می‌گیرند حاضر نیستند به آن اعتراف کنند، خجالت می‌کشند. تبلیغات جمهوری اسلامی روی آنها اثر گذاشته و فکر می‌کنند بهتر است حرفی نزنند تا مبادا مردم آنها را خائن بخوانند.

بالاترین اضافه کرد: این اشتباه است. واقعیت این است که سوروس فردی خیرخواه، دموکرات منش و مترقی است. هر کس که از او کمک می‌گیرد باید آن را رک و راست بگوید و به هیچ وجه احساس شرم نکند. یک روز باید شهامت آن را داشته باشیم که از سوروس به خاطر نقش مهم او در حمایت از دموکراسی و جامعه باز در ایران تشکر کنیم.بالاترین به یک سؤال روشن پاسخ نمی‌دهد و آن اینکه اگر سوروس حامی خیرخواه دموکراسی و انسانیت است، چرا سرمایه خود را خرج حمایت از حاکمیت مردم فلسطین بر سرنوشت خود در مقابل رژیم اشغالگر قدس نمی‌کند و چرا ثروت وی در خدمت سازمان سیا و موساد و صرفاً علیه نظام‌های ضد صهیونیستی و ضد آمریکایی به کار گرفته می‌شود؟!

اقتدار منطقه‌ای ایران چالش شماره یک اوباما در سال 2014

«چالش هسته‌ای ایران اولویت شماره یک اوباما در سال 2014 است اما به نظر می‌رسد رسیدن به توافقی در این باره با ایران غیرممکن باشد.»جیمز لیندسی مدیر بخش مطالعات در شورای روابط خارجی آمریکا در تحلیلی با بیان اینکه رسیدن به توافق دائمی با ایران اولویت اصلی دولت اوباما در سال 2014 است، خاطرنشان کرد مذاکرات دشواری در پیش است و رسیدن به توافق نهایی ممکن است ناممکن باشد.لیندسی درباره دورنمای تحولات مربوط به سوریه و موضوع هسته‌ای ایران گفت: خاورمیانه همچنان چالش‌های گوناگونی پیش روی دولت باراک ‌اوباما قرار می‌دهد. اوضاع تا حد زیادی همانطور به نظر می‌رسند که در سال 2013 بودند اما جزئیات به نوعی تغییر کرده‌اند. با به دست آمدن توافق موقتی ژنو با ایران در ماه نوامبر (آذر ماه)، دولت آمریکا این فرصت را دارد که به توافقی جامع‌تر در خصوص پایان دادن یا به شدت محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران برسد.

وی می‌افزاید: اولویت شماره یک دولت اوباما در سال 2014 تبدیل توافق موقتی با ایران به یک توافق دائمی است اما انجام این کار آسان نخواهد بود و حتی ممکن است غیرممکن باشد. شاید محتمل‌ترین نتیجه این باشد که دو طرف با دیدگاه از این ستون به آن ستون فرج است، توافق موقتی را تمدید کنند. مسئله تحریم‌های جدید کنگره علیه ایران نیز بالای سر مذاکرات قرار دارد.بسیاری از اعضای کنگره از توافق موقتی ناراضی هستند یا اعتقاد دارند که با اعمال تحریم‌های جدید و شدیدتر می‌توانند اهرم بیشتری به دولت در مذاکرات بدهند. به هر حال خواهیم دید که این مسئله چگونه بر مسیر مذاکرات تاثیر خواهد گذاشت.در همین حال ریچارد سولومون از اعضای اندیشکده رند در تحلیلی که از سوی وب‌سایت یو‌اس نیوز منتشر شده خاطرنشان کرد: توافق‌نامه هسته‌ای با ایران نباید صرفاً به برنامه هسته‌ای این کشور محدود شود بلکه باید سایر اقدامات منطقه‌ای ایران را هم مدنظر قرار دهد.

این مدیر کل اسبق شرق آسیا در وزارت خارجه آمریکا نوشت: توافق‌نامه مقبول آمریکا و متحدانش احتمالاً به خاطر مخالفت‌ها در داخل ایران، نتواند منعقد شود. آمریکا و متحدانش توقع دارند توافق نهایی با ایران موجب تثبیت منطقه‌ای شود.ادامه می‌دهد: سؤال این است که آیا ایران حاضر است به خاطر کاهش تحریم‌ها، کاری بیش از محدود کردن برنامه هسته‌ای خود مثلاً در زمینه محدود کردن برنامه‌های مذهبی که شالوده حکومت اسلامی است در مقابل غربی کردن امور انجام دهد؟ از این جهت توافق هسته‌ای، قمار نامشخصی برای آمریکاست.
این مقام سابق آمریکایی خاطرنشان کرد: هیچ نشانه و شاهدی دال بر آمادگی رهبر عالی ایران برای اجرای طرحی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و محافظه‌کاران مذهبی را به حاشیه براند، وجود ندارد. به نظر می‌رسد خطوط قرمز وی در رابطه با توافقنامه هسته‌ای با آنچه آمریکا و شرکا و متحدان هسته‌ا‌ی‌اش برای تحدید توان جهش هسته‌ای ایران نیاز دارند، تفاوت دارد.

سولومون می‌افزاید: معلوم نیست ایران از بلند پروازی‌های منطقه‌ای خود دست بردارد. از این رو عجیب نیست که چشم‌انداز یک توافقنامه محدود به مسئله هسته‌ای تهدیدی برای سایر قدرت‌های خاورمیانه باشد که در انتظار تغییر اساسی منطقه‌ای در جهت نفوذ ایران هستند. در نتیجه، مذاکراتژنو باید با مذاکرات موازی و حتی مهم‌تر درباره اقداماتی تکمیل شود که فراتر از حمایت ایران از «بشار اسد» و حزب‌الله است و تهدیدی برای ثبات منطقه محسوب می‌شود.سولومون که زمانی رئيس اندیشکده موسوم به مؤسسه صلح آمریکا بود، در رابطه با چشم‌انداز توافقنامه جامع با ایران گفت: احتمالاً شاهد خواهیم بود که روحانی و گروه مذاکره‌اش به مواضعی پایبند خواهند بود که مورد حمایت رهبر عالی و تندروهای حکومت است. آنها خواستار توافقنامه‌ای هستند که تصورات ایران  را در زمینه نفوذ منطقه‌ای محفوظ بداند.

افسر سابق سیا: عربستان آماده انفجار است

افسر سابق سازمان سیا می‌گوید خشم شدیدی نسبت به خاندان آل‌سعود در میان مردم عربستان حاکم است.به گزارش العالم، رابرت بایر مولف کتاب خوابیدن با شیطان، به زدوبندهای دولت آمریکا و عربستان پرداخته و خاطرنشان کرده که آمریکا در حمایت عربستان از گروه‌های تروریستی القاعده مقصر است. بایر می‌نویسد: در عربستان چیزی تحت عنوان «حاکمیت قانون» وجود ندارد. وقتی که به گذرنامه عربستانی نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که صاحب گذرنامه وابسته به خاندان حاکم است. یک شهروند عربستانی شبیه به بخشی از دارایی‌های این خاندان است و تفاوتی با کاخ جده یا رولزرویسی که متعلق به آل سعود است ندارد. هیچگونه حق و حقوقی و پارلمان و یا قانون اساسی در عربستان وجود ندارد.

خاندان حاکم در عربستان در برابر هرگونه تغییری مقاومت می‌کنند و نمی‌خواهند به تعفن خود در این کشور اعتراف کنند. داستان‌های بسیاری در خصوص فحشای خاندان آل سعود در روزنامه‌های آمریکایی منتشر شده است. خاندان حاکم بیشتر درآمدهای کشور را در اختیار دارند و می‌توانید آنان را در کاخ‌هایشان در دریای مدیترانه بیابید. کاخ‌هایی که برای خوش‌گذرانی با «زنان هرزه» بنا شده است.افسر سابق سرویس جاسوسی سیا می‌افزاید: غرب و حکام سعودی در ورطه خطرناکی گرفتار شده‌اند. همه عوامل تشکیل‌دهنده ناآرامی‌ها در مکانی درست به وجود آمدند؛ مرزهای باز، در دسترس بودن سلاح، نبود سیاست، حاکم نبودن قانون، فساد پلیس، دست کم گرفتن طبقه حاکم، کم شدن سهم افراد جامعه از درآمدها، خشم همسایگان، افزایش جوانان افراطی در داخل. با وجود همه این مشکلات این اعتقاد وجود دارد که باید به هدف حمایت از کسانی که ریاض از آنان دفاع می‌کند، روی هر نقشه رسمی در واشنگتن نشان قرمزی روی نقطه‌ای به نام «ریاض» وجود داشته باشد.

هنگامی که در سال 2003 این مطلب را می‌نوشتم، واشنگتن همچنان اصرار داشت که عربستان کشوری باثبات است و دولت مرکزی آن بر همه مرزهایش کنترل دارد و پلیس و ارتش در بالاترین حد توانایی و وفاداری هستند، و مردم این کشور به خوبی می‌پوشند، می‌خورند و آموزش می‌بینند. وزارت خارجه آمریکا در انتشار دروغ بزرگ درباره عربستان نقش دارد. به طوری که اگر مواضع آن را در خصوص مسائل جاری بشنوید به این نتیجه می‌رسید که عربستان سعودی همان دانمارک است!بایر با اشاره به دسترسی آسان تروریست‌های سعودی القاعده به خاک آمریکا می‌نویسد: در جریان حملات 11 سپتامبر 2001، سعودی‌هایی که در این عملیات شرکت کردند، برای دریافت ویزا نیازی به حضور در سفارت آمریکا در ریاض و یا کنسولگری جده برای مصاحبه نداشتند. در سایه سامانه «ویزا اکسپرس» یک عربستانی برای گرفتن ویزا، فقط گذرنامه و هزینه‌ها را برای وکیل مسافرت ارسال می‌کند. وکیل مسافرت سعودی به عبارت دیگر کسی بود که جای دولت آمریکا قرار می‌گرفت. مدت انتظار برای دریافت ویزا کوتاه بود و هر عربستانی که پول داشت می‌توانست به نیویورک برود و ناپدید شود و یا هواپیمایی را به سوی آسمان‌خراشها هدایت کند.

مؤلف کتاب خوابیدن با شیطان در ادامه می‌نویسد: وزارت خارجه آمریکا به حکام سعودی فرصت داد تا تقریباً هر کاری را انجام دهند و در برابر سازمان‌های حقوق‌بشری بین‌المللی از دولت سعودی حمایت کرد. بندربن سلطان یک سوپر سفیر در آمریکا بود که در کاخ سفید به روی او باز بود. عربستان نفت آمریکا را تامین می‌کرد.افسر سابق سازمان سیا درباره وضعیت مردم عربستان و فساد حاکم بر آل‌سعود می‌نویسد: عربستان از سال 1992 به مدت 10 سال، نیم میلیارد دلار به القاعده داده است. 5 خانواده حدود 60 درصد نفت دنیا را در اختیار دارند اما آل سعود به تنهایی یک سهم این ذخایر را در دست دارد. آنها ویلاهای خود را در پاریس، لندن و نیویورک گسترش داده‌اند. آینده مشخص نیست؛ مواضع عربستان در خصوص اصلاحات دموکراتیک چیزی بیشتر از سرپوش است. با توجه به اینکه به اندازه کافی در خاورمیانه چندین سال را سپری کرده‌ام، می‌دانم که در جایی مثل عربستان سعودی همه چیز به صورت طبیعی به سوی ترکیبی قابل اشتعال پیش‌ می‌رود.
وی می‌افزاید: در عربستان خشم شدیدی ضد غرب و آل‌سعود وجود دارد.

مردم قانع شده‌اند که پول نفت، خاندان حاکم را فاسد کرده و سران سعودی با دادن اجازه ورود به نیروهای آمریکایی به عربستان، به خاک کشورشان توهین کرده‌اند. رهایی از وجود نظامی آمریکا ( به حل این مسئله) کمک می‌کند، ولی خشم مردم از خاندان حاکم بسیار فراتر از موضوع حضور آمریکایی‌ها است. جامعه عربستان از آل‌سعود به دلیل شکست در حمایت از شهروندان مسلمان در فلسطین و عراق و ناتوانی در برابر به ذلت کشیده شدن مسلمانان، انتقاد می‌کند. در آغاز هزاره جدید، بسیاری از سعودی‌ها معتقدند که اگر همگی به صحرا بازگردند و زندگی خود را با خرما و شیر شتر سپری کنند، اوضاع کشورشان از اکنون بهتر خواهد شد.

70 درصد آمریکایی‌ها دولت اوباما را ناتوان می‌دانند

نظرسنجی‌ها در آمریکا نشان می‌دهد دولت اوباما با بی‌اعتمادی شدید مردم این کشور مواجه است.نتایج نظرسنجی آسوشیتدپرس و مرکز تحقیقات امور عمومی (NORC) نشان می‌دهد مردم آمریکا دیدی بسیار منفی درباره دولت اوباما دارند و اعتماد کمی دارند که مقامات دولتی بتوانند بزرگترین مشکلات آمریکا را حل و فصل کنند.نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که نیمی از مردم آمریکا معتقدند که سیستم دموکراسی در این کشور نیازمند «تغییرات بسیار زیاد» و یا بازنگری کامل است و از هر 20 آمریکایی، تنها یک نفر معتقد است دولت آمریکا به خوبی عمل می‌کند و نیازمند هیچ تغییراتی نیست.نتایج این نظرسنجی حاکی از آن است که 70 درصد از پاسخ دهندگان معتقدند که دولت آمریکا توانایی پیشرفت و حل مشکلات مهم و مسائل پیش‌روی کشور در سال 2014 را ندارد.خدمات بهداشتی، اشتغال و اقتصاد از جمله مهمترین مسائلی است که مردم آنها را نیازمند بهبود می‌دانند. درباره موضوع اصلاح خدمات بهداشتی، حدود 49 درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، اصلاً درباره پیشرفت و بهبود واقعی آن امیدوار نیستند و 20 درصد دیگر نیز تنها به میزان اندکی درباره آن امیدوار هستند.

درباره موضوع بودجه و بدهی ملی، 65 درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفتند که آنها هیچ اعتمادی به توانایی دولت برای بهبود شرایط ندارند و تنها 20 درصد گفتند که در این زمینه به دولت «اندکی اطمینان» دارند. نتایج این بررسی همچنین حکایت از آن دارد که 62 درصد از مردم آمریکا درباره نحوه عملکرد مقامات دولت بدبین هستند.به گزارش پرس‌تی‌وی، همچنین نتایج نظرسنجی دیگری که از سوی شبکه سی‌ان‌ان و اوآی‌سی برگزار شد، نشان داد که بیشتر مردم آمریکا معتقدند که اقتصاد این کشور در شرایط بدی قرار دارد. بیش از نیمی از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی انتظار دارند که اقتصاد آمریکا در سال آینده نیز در شرایط بد کنونی باقی بماند.دو سوم شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفتند که بیشتر اخبار اقتصادی که اخیراً شنیده‌اند، اخباری بد بوده است.

در همین حال نتایج یک نظرسنجی در 68 کشور نشان داد مردم، آمریکا را بزرگترین تهدیدکننده صلح جهان در سال 2013 می‌دانند.این نظرسنجی که شرکت کنندگانی از 68 کشور در آن شرکت کرده‌اند نشان می‌دهد احساسات ضد آمریکایی نه تنها در کشورهای دشمن این کشور بلکه در میان کشورهایی مانند ترکیه و یونان که جزو متحدان واشنگتن در پیمان ناتو هستند نیز جریان دارد. مؤسسه مشهور نظرسنجی گالوپ و مؤسسه شبکه مستقل جهانی این نظرسنجی را به طور مشترک در پایان سال 2013 به انجام رسانده‌اند. از شرکت‌کنندگان پرسیده شده است؛ «فکر می‌کنید کدام کشور بیشترین تهدید علیه صلح در جهان به شمار می‌رود؟» آمریکا با 24 درصد بیشترین پاسخ‌ها را به خود اختصاص داده است. پاکستان و چین، هر یک به ترتیب با 8 و 6 درصد در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

*خراسان


خبر خوش براي دانشجويان شاهد و ايثارگر

در حالي که بر اساس ماده 20 قانون برنامه پنجم توسعه، شهريه دانشجويان جانباز، فرزندان شاهد، آزادگان و تحت پوشش کميته امداد از محل اعتبارات دولتي تامين مي شود و بنياد شهيد و ساير دستگاهها مکلف به پرداخت اين مبلغ هستند، اما بنياد شهيد با صدور بخشنامه اي در مهرماه سال 90، محصلان مشغول تحصيل در برخي دانشگاه هاي آزاد را مشمول پرداخت نيمي از مبلغ شهريه دانسته بود و شنيده شده با شکايت برخي از دانشجويان به دستگاه قضايي، اين مصوبه طي روزهاي گذشته ابطال و به بنياد شهيد ابلاغ شده است.

هشدار درباره نحوه واردات يک شرکت مشهور خودروسازي

در حالي که بر اساس مقررات قانوني، شرکت هاي توليد کننده خودرو مشمول استفاده از برخي تسهيلات براي واردات قطعات و لوازم مورد نياز خود هستند، بر اساس دستور هفته هاي اخير يک مقام مسئول به دستگاه هاي مربوطه، مقرر شده به علت عدم توليد واقعي خودرو توسط يکي از شرکت هاي مشهور، اين تسهيلات ديگر به اين شرکت تعلق نگرفته و چنانچه قطعات منفصله وارداتي توسط اين شرکت به صورت کامل فول CKD باشد، مشمول پرداخت حقوق ورودي يک خودروي کامل شود.

*ایران


طرح سؤال از وزرا چقدر هزينه دارد؟ 


خبر اول اين كه طرح سؤال نمايندگان از هر يك از وزرا زماني از فعاليت مجلس را در صحن و كميسيون‌هاي تخصصي به خود اختصاص مي‌دهد اما گويا هزينه مالي طرح سؤال و پاسخگويي به آن نيز قابل محاسبه است. مصطفي كواكبيان در مجلس هشتم گفته بود كه هر دقيقه مجلس 15 ميليون تومان هزينه در بر دارد كه بر اساس اين برآورد طرح سؤال از هر وزير در صحن علني مجلس يك ميليارد و 50 ميليون تومان هزينه دارد. خبرآنلاين در گزارش خود اين مبلغ را بر اساس محاسبه‌اي به دست آورده است كه نشان مي‌دهد زمان 30 دقيقه‌اي وزير براي پاسخ به سؤال در كميسيون450 ميليون تومان، زمان 5 دقيقه‌اي سخنگوي كميسيون براي توضيح سؤال در صحن مجلس 75 ميليون تومان، زمان 15 دقيقه‌اي وزير براي پاسخ به سؤال در صحن 225 ميليون تومان، زمان 15 دقيقه‌اي نماينده سؤال‌كننده در صحن 225 ميليون تومان و زمان 5 دقيقه‌اي براي رأي‌گيري 75 ميليون تومان هزينه دارد.

انتقاد مقام ترك از بزرگ‌نمايي نقش ايراني‌ها در پرونده فساد تركيه 


خبر ديگر اين كه رئيس اتاق بازرگاني و تجاري ازمير تركيه با انتقاد از انتشار اخباري درباره حضور نام اتباع ايراني در كنار برخي از دستگيرشدگان عمليات اخير عليه فساد مالي در تركيه خطاب به رسانه‌ها گفت: بهتر است در اين باره بزرگ‌نمايي نكنيد. به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه حريت، چاپ تركيه، اكرم دميرتاش، رئيس اتاق بازرگاني و تجاري ازمير با اشاره به انتشار اخباري مبني بر وجود ارتباطاتي ميان ايران با برخي بازداشت‌ شدگان در عمليات گسترده مبارزه با فساد مالي در تركيه‌ گفت: نبايد مسأله ارتباط ايران با اين عمليات را بزرگ‌نمايي كرده و به درازا كشاند. وي با اشاره به همكاري شركت‌هاي ايراني با شهر ازمير گفت: تركيه و ايران در جغرافياي سياسي منطقه از كشورهاي قدرتمند محسوب مي‌شوند و اين دو كشور در جهان صاحب هفدهمين و هجدهمين اقتصادهاي بزرگ هستند.

توضيح پيرمؤذن درباره مصاحبه با يك شبكه خارجي 


شنيديم كه كمال‌الدين پيرمؤذن عضو فراكسيون محيط زيست مجلس در گفت‌‌وگو با تابناك با بيان اين‌كه شبكه‌هاي بيگانه براي تخريب نمايندگان به هر حيله‌اي دست مي‌زنند توضيح داده: يكي از خبرنگاران خارج از كشور كه خود را خبرنگار پرس تي وي معرفي كرد درباره محيط زيست و آلودگي هوا از من سؤالي پرسيد و به تصور اين‌كه وي خبرنگار پرس تي وي، شبكه انگليسي زبان جمهوري اسلامي است با وي گفت‌وگو كردم. عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس اظهار داشت: متأسفانه پس از اين‌كه گفت‌و گو از شبكه من و تو پخش شد متوجه شدم كه فريب خورده‌ام و اين مصاحبه به عنوان «گفت‌و گوي پيرمؤذن، نماينده مجلس» با شبكه مذكور پخش شده است.

ارسال پرونده مدير سابق وزارت ارشاد به دادگاه 


دست آخر اين كه پرونده مدير سابق وزارت ارشاد در دولت دهم كه پيش‌تر در شعبه سوم دادسراي كاركنان دولت تشكيل شده بود به دادگاه ارسال شده است. يك منبع آگاه روز شنبه به ايرنا گفته: پرونده مدير سابق سازمان سينمايي در دولت دهم، به دادگاه عمومي ارسال شده است. بر اساس اين گزارش، پرونده مدير سابق وزارت ارشاد در دولت دهم به اتهام دريافت رشوه در شعبه سوم دادسراي كاركنان دولت تشكيل شده و اتهام وي، دهم آذر ماه با حضور در دادسرا به ایشان تفهيم شد.

*تهران امروز

اصولگرايان در انتخابات مجلس به وحدت مي‌رسند

روح الله حسينيان نماينده مجلس اظهار داشت: كليه جناح‌هاي اصولگرا به خاطر مسائل و مشكلاتي كه با روي كار آمدن دولت جديد در حال شكل گيري است قطعا در انتخابات آينده مجلس شوراي اسلامي به اجماع خواهند رسيد. وي در تشريح اين مسائل و مشكلات گفت: نحوه مديريت كشور، حركت كشور به سمت سازش و تلاش در راستاي تشنج مجدد فتنه‌گران مسائلي است كه موجب وحدت اصولگرايان در انتخابات آينده خواهد شد زيرا اين آسيب‌ها در كمين كشور، انقلاب و نظام قرار گرفته است. عضو جبهه پايداري با اشاره به جلسات جداگانه جامعه مدرسين حوزه علميه قم، جامعه روحانيت مبارز و جبهه پيروان گفت: آسيب‌شناسي اقدامات اين جريان‌ها در انتخابات رياست‌جمهوري گذشته و پيش‌بيني آسيب‌هايي كه ممكن است در انتخابات مجلس آينده گريبان اصولگرايان را بگيرد، محور اصلي اين جلسات است

عدم دعوت از جبهه پايداري

سيداميرحسين قاضي‌زاده‌هاشمي عضو شوراي مركزي جبهه پايداري با بيان اينكه به‌طور رسمي از جبهه پايداري براي شركت در جلسات آقاي تقوي دعوت نشده است گفت: آقايان شخصيت‌هايي كه از نظر آنها مناسب آن جلسه بودند را دعوت كردند. وي اظهار داشت: اگر هم دعوتي صورت گرفته باشد اينطور بوده كه خودشان دونفر از جبهه پايداري كه فكر مي‌كردند براي اين جلسه مفيد هستند را دعوت كرده‌اند. به گزارش مهر، اخيرا جلساتي با محوريت حجت‌الاسلام تقوي عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت و با حضور برخي چهره‌هاي اصولگرا به منظور هم انديشي براي وحدت اصولگرايان آغاز شده است. در اين جلسه تعدادي از وزراي دولت دهم و برخي اعضاي جبهه پيروان خط امام و رهبري، اعضاي جامعه روحانيت حضور دارند اما چهره‌هايي همچون حدادعادل و برخي طيف‌هاي اصولگرا مانند جمعيت رهپويان و ايثارگران و جبهه پايداري تاكنون در اين جلسات حاضر نشده‌اند.

معرفي اشتباه يك خبرنگار

كمال پير موذن نماينده مردم اردبيل با اشاره به مصاحبه‌ شبكه غيراخلاقي و ضدايراني «من و تو» كه با شيوه غير حرفه‌اي با وي انجام داده است، گفت: خبرنگار اين شبكه غيراخلاقي و ضدانقلاب خود را خبرنگار press tv معرفي كرده و بنده نيز متاسفانه به اشتباه اعتماد كردم. وي با بيان اينكه «من‌وتو» يك شبكه غيراخلاقي و ضدايراني است كه براي انحراف فرهنگي جوانان از سوي دشمنان ملت ايران ماموريت دارد، تصريح كرد: قبول دارم كه اشتباهي رخ داده است و من نبايد به اظهارات دروغ خبرنگار اين شبكه ضدانقلاب اعتماد مي‌كردم. پيرموذن تاكيد كرد: اگر آن خبرنگار خود را خبرنگار شبكه «من و تو» معرفي مي‌كرد، قطعا با آنها مصاحبه نمي‌كردم.

روحاني قطعا اصلاح‌طلب نيست

اسدالله بادامچيان عضو شوراي مركزي موتلفه با بيان اينكه آقاي روحاني عضو جامعه روحانيت مبارز است و قطعا اصلاح‌طلب نيست، گفت: اما ايشان سليقه خاص خود را دارد و با اين سليقه مي‌خواهد كشور را اداره كند.

*جمهوری اسلامی

* با گذشت زمان، ابعاد مختلف مفاسد اقتصادي تركيه و ارتباط آن با ماجراي بابك زنجاني افشا مي‌شود. رضا ضراب، يكي از عناصر اين ماجراست كه خانواده وي چندين سال است با او قطع رابطه كرده‌اند. به گزارش خبرنگار تيك Tik.ir، خانواده رضا ضراب پس از اطلاع از قصد فرزندشان براي ازدواج با "ابرو گوندش" خواننده مشهور ترك به شدت با اين امر مخالفت كردند. اما رضا ضراب بدون توجه به اعتراض خانواده‌اش با ابرو گوندش كه چندين سال از او بزرگتر است، ازدواج كرد. علت مخالفت خانواده ضراب با اين وصلت، 2 بار ازدواج ابرو گوندش و خواننده بودن او بوده است. حاصل ازدواج ضراب و گوندش دختري به نام آلارا است كه اكنون 3 سال دارد. خانواده رضا ضراب از خانواده‌هاي مشهور و مذهبي تبريز هستند. رضا ضراب، در جريان تحولات اخير تركيه توسط پليس اين كشور دستگير شد. وي از همدستان بابك زنجاني بود.

* روزنامه قانون از محاكمه يكي از مديران وزارت ارشاد در دوره احمدي نژاد خبر داده و نوشته است: "جلسه محاكمه يكي از مديران وزارت ارشاد در دولت دهم و پسرش روز يك شنبه هشتم دي ماه به صورت غيرعلني در دادگاه كيفري استان تهران برگزار شد" به گزارش "انتخاب" به نقل از روزنامه قانون، "اين مدير وزارت ارشاد در دولت دهم و پسرش اواخر سال 91 با شكايت زني به دادگاه احضار و پس از تكميل تحقيقات با قرار وثيقه آزاد شدند"، و اكنون "متهم نيز عليه اين زن، شكايتي را درخصوص سوءاستفاده‌هاي مالي مطرح كرده است". اين روزنامه اشاره‌اي به اسم اين "مدير وزارت ارشاد اسلامي" نكرده است، اما روزنامه قانون در پنجم ارديبهشت ماه 92 از "بازداشت يك مدير فاسد در وزارت ارشاد اسلامي" خبر داده و نوشته بود: "سرانجام آقاي "س"، يكي از مديران جنجالي و پرسروصداي وزارت ارشاد در بخش سينمايي، به دليل فساد اخلاقي گسترده خود بازداشت شد."

روزنامه قانون در همان شماره نوشته بود كه "اين مدير ارشد فرهنگي دولت محمود احمدي نژاد" كه برخي از سينماگران برجسته و بسياري ديگر از بزرگان سينماي ايران را "خانه‌نشين كرده بود"، پس از بازداشت "به انواع جرائم اخلاقي و مالي" متهم شده است. به نوشته اين روزنامه، از جمله اتهامات "آقاي "س" مدير ارشد وزارت ارشاد" اين بود كه از "يكي از تهيه كنندگان زن سينما مبلغ 30 ميليون تومان باج‌گيري و وي را مجبور به رابطه غيراخلاقي كرده است" و پيشتر در "سال 91 نيز در يك پرونده فساد اخلاقي محكوم شده بود"، چرا كه "در آن پرونده، دختر جواني را در جشنواره فيلم كودك اصفهان به هتل دعوت و در اتاق خود با دختر جوان رابطه غيراخلاقي برقرار كرده بود كه با هشياري مسئولان هتل، فيلم فساد اخلاقي اين مدير در اختيار نهادهاي مسئول قرار گرفت".
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار