دبیرکل جبهه مردمسالاری گفت: درصد مشکلات مربوط به احزاب مربوط به حاکمیت و 20 درصد آن مربوط به فرهنگ سیاسی مردم و احزاب میشود که حداقل 10 میلیارد تومان در بحث اصلاح قانون احزاب باید پیشبینی شود.
به گزارش خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران، ساعت 8 و 30 دقیقه صبح امروز شنبه 14 دی ماه نشست مشترک وزیر کشور با نمایندگان برخی احزاب و گروههای سیاسی برگزار شد.
گفتنی است؛ در این نشست 64 تشکل سیاسی دعوت شدهاند.
لازم به ذکر است در این نشست علاوه بر تشکلهای سیاسی، برخی از اعضای شورای شهر تهران از جمله احمد حکیمیپور، مرتضی طلایی و غلامحسین کرباسچی حضور دارند.
دبیر کل حزب آزادی گفت: جبهه اصلاح طلبان در انتخابات یازدهم سعی و عزم خود را برای ساختار گشایی جزم کرد و تمام تلاش خود را در این راستا به کار برد چنان که ما شاهد بودیم ادبیات اصلاح طلبان در انتخابات یازدهم پیروز شد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به هزینه مالی احزاب که تاکنون فکری برای آن نشده است، گفت: برخی احزاب ناخودآگاه به دلیل کمبود مالی رو به سوی رانت خواری برده و پنجه خود را به خزانه دولت میبرند.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: احزاب نمیتوانند زمان انتخابات در مسند قرار گرفته و برای مردم تعیین تکلیف کنند ما میتوانیم با جلساتی شفاف و تعریف درست قانونگرایی با تاکیدات مقام معظم رهبری به هدف خود برسیم.
قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: وزارت کشور باید کارگاهی را برای انسجام فعالیت احزاب تشکیل دهد زیرا حزب حلقه وصل حکومت و مردم است و اگر احزاب تقویت شوند مردم قوی شدهاند.
دبیرکل جبهه مردمسالاری گفت: درصد مشکلات مربوط به احزاب مربوط به حاکمیت و 20 درصد آن مربوط به فرهنگ سیاسی مردم و احزاب میشود این نشست بایستی خروجی مشخصی داشته باشد، حداقل 10 میلیارد تومان در بحث اصلاح قانون احزاب باید پیشبینی شود.
دبیر کل جمعیت رهپویان گفت: در مجلس برای اولین بار از احزاب دعوت کردیم تا کار کارشناسی را در راستای اصلاح قانون احزاب انجام دهیم و باید بگویم این قانون در کمیسیون مصوب شده و آماده نوبت برای ارائه در صحن است.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: هیچ حزبی نباید خود را حق مطلق بداند حتی در مسائل شرعی که رو به اجتهاد میآوریم نیز همین گونه است، بنابراین زمینه تفاهم این است که در احزاب هیچگاه خود را حق مطلق ندانیم.
قائممقام وزیر کشور گفت: پیشنویس قانون احزاب را در مدت زمان معینی بر روی سایت وزارت کشور قرار میدهیم تا از نظرات اشخاص مختلف در این زمینه بهرهمند شویم.
سلام. اول تکلیف مجرمان فتنه 88مشخص شود تاخدای نکرده این شائبه بوجودنیاید که به نام احزاب می خواهند صورت مسئله را پاک کنند. حزبی که ازدرونش فتنه بوجودبیاید حزب نیست. احزاب مجموعه ای ازنخبگان هستند که برای رشد وتوسعه فرهنگی اقتصادی اجتماعی وسیاسی کشور تبادل نظرمی کنند.