مصرف "دسر" پس از غذا در صورتی که پرکالری باشد قطعا موجب چاقی افراد می‌شود.

محمد تقی انوشه( متخصص تغذیه و رژیم درمانی) درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارن ، درخصوص اینکه بعد از غذا چه دسری بخوریم گفت: بهترین "دسر" بعد از غذا میوه است یا میوه‌هایی که حاوی آنزیم‌های هضم کننده غذا هستنتد شامل کیوی که حاوی پروتئینات است که در هضم پروتئین تأثیر بسزایی دارد همچنینی آناناس که به هضم غذا کمک می‌کند.

وی در پاسخ به اینکه آیا "دسر" پس از غذا چاق می‌کندافزود: درصورتی که دسر مصرفی کم کالری باشد خیر ولی اگر که پرکالری باشد مثل شیرینی جات قطعا جاق می‌کند.

انوشه ادامه داد: این باور که بعد از یک وعده‌ی غذایی کامل نیاز به یک ماده شیرین است، چون بیش از اندازه کافی کالری مصرف میشود تصوری کاملاً اشتباه است.

وی با بیان اینکه ژله در پوکی استخوان تأثیری ندارد تصریح کرد: ژلاتین موجود در ژله تنها در جهت درد ‌های مفصلی و حرکت مفاصل مؤثر است .

انوشه درباره‌ی کالری دسر‌های آماده‌ی رژیمی یاد‌آور شد که این دسر‌ها اصولاً بدون کالری نیستند ولی به دلیل قند کم موجود در آنها افراد دیابتی نیز می‌توانند استفاده کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: غذا ، شیرینی ، دسر ، کالری ، چاق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار