منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: شته ها مهم ترین آفات گلخانه ای و به ویژه خیار گلخانه ای محسوب می شوند.
وی تصریح کرد: شته ها شیره گیاه را می مکند و هنگامی که تعداد زیادی شته از گیاه تغذیه کنند، گیاه به تدریج ضعیف شده و توانایی رشدش کم می شود و درنتیجه میزان محصول کاهش می یابد.
اتّحاد از نقش شته ها در ایجاد بیماری های قارچی گفت و ادامه داد: شته ها ناقل عوامل بیماریزای گیاهی بوده و با ترشح ماده ای چسبناک و قندی محیط مناسبی برای رشد انواع قارچ ها فراهم شده و به گیاه آسیب می زنند.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گلخانه داران بهبود تهویه را از راهکارهای تاثیرگذار در کنترل شته های گلخانه ای می دانند.
وی افزود: کارشناسان از بین بردن علف های هرز درون و بیرون گلخانه را در کنترل این آفت تاثیرگذار عنوان نموده اند.
اتّحاد تاکید کرد: بهداشت گلخانه و انجام فعالیت هایی نظیر از بین بردن بقایای بوته های خیار پس از پایان فصل، خودداری از استفاده بی رویه کودهای شیمیایی به ویژه کودهای ازته و همچنین کاهش رطوبت از راه های مدیریتی کنترل شته های گلخانه ای است./س