به گزارش
گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران سيد جعفر تشكري هاشمي افزود: تجربه مديريتهاي سنتي و روشهاي قديمي گذشته نشان داده كه امروز اداره و مدیریت ترافیک کلان شهری همچون تهران بدون استفاده از تكنولوژيهاي روز دنيا ميسر نيست و از اين رو در به کارگیری فنآوريهاي جديد در این حوزه اهتمام ويژه داشتيم.
پيشرفت صنعت حمل و نقل در تهران چشمگير استمعاون شهردار تهران با اشاره به اين كه براي خروج پایتخت از بن بست ترافيكي از تكنولوژيهاي روز استفاده كرديم، اظهار كرد: به عنوان مثال به منظور كنترل بهتر ترافيك این کلان شهر، معابر اصلی شهر را از طريق تجهيز به دوربينهاي نظارت تصويري، هوشمند كرديم و در مجموع در استفاده از فنآوريهاي مدرن سعي كرديم تا با برنامهریزی و هدفگذاری قبلی حركت كنيم.
تشكري هاشمي با بيان اين كه از تمام كاركردهايی که در حوزه حمل و نقل عمومي قابل تعریف بود استفاده كرديم، تصريح كرد: تمامي برنامههايي كه در این حوزه در نظر گرفته و اجرا نمودیم، جنبه اجرايي و كاربردي داشتند نه نمايشي و تبليغي و بر این اساس در ارتقاي كيفي و كمي خدمات حمل و نقل عمومي جهت رفع نيازهاي اين كلانشهر ورود پیدا كرديم.
وي با ذكر اين نكته كه تلاش كرديم تا غير از ورود تكنولوژيهاي جديد در خصوص بوميسازي اين فنآوريها نيز اقدام كنيم، اضافه كرد: امروز به جرأت میتوانیم ادعا كنيم صنعت حمل و نقل عمومي در تهران پيشرفتهاي چشمگيري داشته و به عنوان مثال دوربينهاي كنترل سرعت در كشورمان در حال ساخت است و نرمافزارهاي مربوطه نيز در داخل بوميسازي شده است.
چشمانداز ترافيك تهران روشن استمعاون شهردار تهران با اشاره به اين كه ورود تكنولوژيهاي مدرن به خودي خود خيلي مهم نيست، گفت: آنچه اهميت زيادي دارد، اين است كه با چه اهداف، رويكرد و افقي از اين فنآوريها استفاده ميشود و از این رو پس از ترسيم مسير چشمانداز مديريت ترافيك و توسعه حمل و نقل عمومي بر اساس نیازهای واقعی شهر و شهروندان، از تكنولوژيهاي جديد استفاده کردیم.
تشكري هاشمي با بيان اين كه به گونهاي برنامهريزي كردیم تا تكنولوژيهاي مدرن در ساختار مديريت ترافیک تهران استقرار يافته و جايگاه واقعي خود را در اين حوزه پيدا كنند، افزود: امروز از بالاترين تا پایینترين لايههاي مديريتی در حوزه حمل و نقل و ترافيك پایتخت، اين فنآوريها را مورد استفاده قرار میدهند.
وي با ذكر اين نكته كه در حال حاضر ترافیک تهران به جاي استفاده از شيوههاي سنتي با استفاده از روشهای هوشمند مديريت ميشود، تاكيد كرد: مصداق اين تغيير و تحول را در ناوگان اتوبوسراني پایتخت شاهد هستيم، کما این كه در حال حاضر تمام اتوبوسهاي شرکت واحد مجهز به سیستم GPS شدهاند و اين سیستم در ساختار ناوگان اتوبوسراني کاملاً جا افتاده است.
برابری تجهيزات ترافيكي تهران با پيشرفتهترين شهرهاي جهانمعاون شهردار تهران با اشاره به اين كه اكنون هيچ منطقه اتوبوسراني در تهران وجود ندارد كه در مورد وضعيت و كاركرد اتوبوسهاي خود ريزترين اطلاعات را نداشته باشد، اظهار كرد: اكنون امكان دسترسي آسان به كاملترين گزارش از عملكرد تكتك اتوبوسها فراهم شده و به عنوان مثال شهروندان به راحتي به اطلاعات زمان ورود اتوبوس به ايستگاهها دسترسي دارند.
مهندس تشكري هاشمي با بيان اين كه در حال حاضر اطلاعات مربوط به برنامه زمانبندي اتوبوسها بدون واسطه در اختيار مسافران قرار گرفته، تصريح كرد: با راهاندازي سامانه پيامكي اتوبوسراني، امكان استفاده از آخرين اطلاعات مربوط به وضعيت ورود اتوبوس به ايستگاهها را در اختيار شهروندان قرار دادیم و با این کار توانستیم تكنولوژي را با زندگي آنها عجين كنيم.
وي در پايان با تاكيد بر اين كه مدیریت شهری خود را محدود و مقيد به تكنولوژي نكرد بلكه آن را با توجه به نيازهاي موجود به خدمت گرفت، خاطرنشان كرد: تهران با تجهیز به امكانات پیشرفتهای از جمله اطلاعات سيستمهای پردازش تصاوير و دوربينهاي نظارت تصويري با پيشرفتهترين شهرهاي جهان برابري ميكند و در مسير تبديل شدن به شهري هوشمند قرار دارد.
انتهاي پيام/