به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه العالم ، پس از فرار تروریستهای استان الانبار به شهرهای الرمادی و فلوجه، مسئولان امنیتی عراق تلاش میکنند کنترل اوضاع را در این شهرها به دست بگیرند. ولی درحالی که نیروهای امنیتی درحال تعقیب عناصر گروه تروریستی "داعش" در استان الانبار و صحرای اطراف آن هستند، برخی گروههای سیاسی و عشایری برای رسیدن به راه حلی که مورد قبول دولت و برخی سران قبایل الانبار، به میانجیگری روی آوردهاند.
وی افزود: البته با ورود طرف های دیگر به ماجرای تحصن در استان الانبار، و بروز درگیریهای شدید نزدیک میادین تحصن میان نیروهای عراقی و گروههای مسلح و کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از تروریستها، در نهایت چادرهای تحصن توسط پلیس محلی شهر الرمادی برچیده شد؛ به همین دلیل به نظر نمیرسد که این میانجیگریها راه به جایی ببرد.
"صباح الساعدی" عضو پارلمان عراق به خبرنگار العالم گفت: در حقیقت مطرح کردن چنین راه حلهایی به زیان تلاشهای نیروهای مسلح در عملیات علیه القاعده خواهد بود؛ و ما معتقدیم که راه حلهای سیاسی باید در مشکلات سیاسی به کار گرفته شود نه در مشکلات امنیتی.
وی افزود: مشکلات امنیتی تا زمانی که القاعده و داعش به اعمال تروریستی خود علیه مردم عراق ادامه دهند فقط یک راه حل خواهد داشت و آن برخورد قاطع نیروهای امنیتی با آنها است.
ناظران معتقدند عقب نشینی از عملیات نظامی که نیروهای امنیتی عراق با پشتیبانی ارتش علیه تروریست ها انجام می دهند در شرایط کنونی به نظر دشوار میرسد و تلاش عدهای برای به هم ریختن اوضاع ، و سیاسی کردن مسأله تروریستها به سود امنیت ملی عراق نخواهد بود.
از سوی دیگر "عزیز جبر شیال" استاد علوم سیاسی نیز گفت: متاسفانه گروههای سیاسی این موضوع را به عرصه مزایده کشاندهاند، و ظاهرا خون شهروندان عراقی به نظر آنها قابل چانه زنی است؛ لذا بعد از یکی دو روز سکوت و مشخص شدن حجم گسترده خسارتهایی که به داعش وارد آمده است، صدای معترضان بلند شد.
گفتنی است عملیات پیشگیرانه ارتش برای قطع ارتباط میان تروریست ها و تعقیب تروریستهای غرب عراق به شکلی آشکار موجب کاهش میزان خشونتها و اقدامات تروریستی درمرکز و جنوب عراق شده است.
انتهای پیام/