پژوهشگران دریافته‌اند که برخی خوراکی‌ها در دوران بارداری می‌توانند هم در حین بارداری و هم پس از آن اثرات مثبتی بر مادر و نوزاد داشته باشند و خوردن آنها توصیه می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران در جدیدترین تحقیقات خود دریافته‌اند که مصرف آجیل در دوران بارداری می‌تواند سبب کاهش خطر ابتلای کودک به آلرژی پس از تولد شود.

گفتنی است: پزشکان مصرف آجیل را به مادران باردار توصیه می‌کنند، مگر مواردی که منع پزشکی مصرف وجود داشته باشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند؛ مصرف آجیل بنابر شواهدجدید هیچ تاثیر مخربی بر جنین نمی‌گذارد.

پژوهشگران مصرف انواع دانه‌های آجیل حتی بادام زمینی را به مادران باردار توصیه می‌کنند البته در صورتی که خود مادر باردار دارای حساسیت و یا واکنش آلرژیک شوک آنافیلاکتیک با بادام زمینی نباشد.

پژوهشگران مصرف بادام زمینی در دوران بارداری را به دلیل دارا بودن انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند گروه ویتامین‌های ب، اسید فولیک، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم و پروتئین بسیار مفید می‌دانند.

پژوهشگران با مطالعه بر روی نوزادان بدنیا آمده دریافته‌اند آن گروه از نوزادان که مادران آنها در دوران بارداری آجیل مصرف کرده‌اند دارای مقاومت بیشتری در مقابل آلرژی‌های غذایی و حساسیت‌های ناشی از آن هستند.

انتهای پیام/

برچسب ها: دارو ، مغز ، آجیل ، باردار ، مادر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار