به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، حسن ربیعی رئیس ستاد پنجمین همایش وقف و رسانه در ابتدای این نمایش با اشاره به تاثیر رسانه ها در افکار عمومی افزود: اهمیت و جایگاه وقف و موقوفات در ایجاد توسعه تمدن اسلامی بر کسی پوشیده نیست اما این سنت دچار غفلت و مهجوریت واقع شده است.
وی ادامه داد: انتظار ما این است که رسانه ها با نگاه دینی و ملی به مقوله وقف نگاه کنند و ابعاد و زوایای آثار و برکات وقف به مقوله وقف نگاه کنند و ابعاد زوایای آثار و برکات وقف را به مردم تبیین کنند.
در ادامه این همایش ابوترابی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از جایگاه فاخر و برجسته وقف گفت و تصریح کرد: وقف بر همه عرصه های گوناگون زندگی بشر وجود دارد و بر کسی پوشیده نیست که وقف مسئله ای است که با زندگی بشر پیوند خورده است.
ابوترابی اظهار داشت: تمام مدارس دینی و حوزه های علمیه بر پایه وقف تا کنون به حیات خود ادامه داده است و واقفین هوشمند در کنار توسعه دینی به نمادهای جوامع بشری توجه خاصی داشته است.
در ادامه این همایش داریوش ارجمند بازیگر سینما و تلویزیون افزود: هر جا که مردم در آن حضور دارند خدا نیز در آنجا هست و اگر بتوانیم با توجه به این شاخصه ایمان را در جامعه رواج دهیم همه چیز سر جای خود قرار می گیرد و آنجا که فرهنگ وقف گسترش مییابد وی در خصوص نقش رسانه تاکید کرد اگر در رسانه نقش ایمان و درستکاری ترویج شود باید بدانیم که وقف خود رسانه است و رسانه ملی مانند یک عجزه عمل میکند و باید توجه شود که هیچ موقع تبلیغ مستقیم راه به جایی نمیبرد.
علی محمدی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف در ادامه پنجمین همایش وقف و رسانه اضافه کرد وقف یک فرهنگ همگانی است اما بعضیها فکر میکند وقف تنها برای متمکنین است اما هر کسی به اندازه خودش میتواند یک وقف کننده باشد گاهی وقف به صورت فردی یا به صورت مشارکتی یا جمعی است.
محمدی اظهار داشت: تحول اقتصادی در موقوفات شعار نخست و مهم سازمان اوقاف است.
وی خاطرنشان کرد: انتظار از اصحاب رسانه، هنرمندان، این است که اصل وقف را به صورت هنرمندانه و عالمانه به زبان عامه مردم تبلیغ کنند زیرا اگر با علم و آگاهی و هنر مناسب تبیین نشود آثار منفی در مخاطبان میتواند داشته باشد.
گفتنی است، در این همایش از خبرنگاران فعال و مدیران مسئول رسانهها تقدیر شد.
انتهای پیام/