به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ جلال بهجو اظهار کرد: تولید مرکبات در این شهرستان از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و برگزاری جشن مرکبات در سال گذشته گویای این امر است.
وی با بیان اینکه جهرم قطب تولید مرکبات در کشور است، افزود: این محصولات با کیفیت مناسب، سالانه به سایر کشورهای دنیا صادر می شود.
وی با اشاره به تولید لیموشیرین از باغ های جهرم گفت: سطح زیر کشت این محصول در جهرم 15000 هکتار بوده که از به طور متوسط از هر هکتار 35 تن محصول تولید می شود.
مدیر اداره جهاد کشاورزی جهرم تصریح کرد: در مجموع سالانه 525 هزار تن لیموشیرین از باغ های مرکبات این شهرستان برداشت می شود.
مدیر اداره جهاد کشاورزی جهرم با اشاره به سورتینگ مرکبات در این شهرستان بیان کرد: محصول تولیدی لیموشیرین در این شهرستان پس از سورتینگ و بسته بندی به سایر نقاط کشور، کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه صادر می شود.
بهجو با بیان اینکه کار برداشت محصول لیموشیرین در جهرم از مهرماه آغاز و تا 5 ماه ادامه دارد، گفت: عملکرد بالا محصول لیموشیرین، سازگار بودن با آب و هوای جهرم و کشت محدود لیموشیرین در سایر استان ها سبب شده تا تولید این محصول مورد توجه باغداران جهرمی قرار بگیرد و از بازار مناسبی برخوردار باشد/س.
انتهای پیام/