پرتقال در پیشگیری از سرما خوردگی نقشی را ایفا نمی‌کند و تنها در کوتاه کردن دوره‌ی نقاهت موثر است.

مسعود کیمیاگر  متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص مصرف بهترین میوه‌ها در هوای سرد گفت: مصرف میوه‌ها با خواص درمانی متفاوت به طور کلی مفید هستند اما لزوماً در هوای سرد میوه‌هایی که دارای آب زیاد هستند وقتی وارد دستگاه گوارش می‌شوند، از نظر محیطی احساس سرما به وجود می‌آید که البته موقتی است.

وی افزود: میوه‌هایی که ویتامین  A و C بیشتر دارند شامل مرکبات: لیموشیرین، پرتقال، نارنگی وکیوی، تا 6 ماه می‌تواند بیشتر در بدن دخیره شود.

کیمیا گر توصیه کرد: حتی الامکان روزانه 200 تا 300 گرم مصرف میوه مصرف شد که در هر 100 گرم میوه حاوی 30 تا 50 میلی‌گرم ویتامین C وجود دارد که این مقدار تقریباً نیاز 1 الی 2 روز بدن را تامین می‌کند.

وی با اشاره به اینکه: پرتقال در پیشگیری از سرما خوردگی نقشی ندارد افزود: پرتقال تنها در کوتاه کردن دوره نقاهت مناسب بوده و به طور کلی مقاومت بدن را بالا می‌برد.

این متخصص تغذیه اذعان داشت: موز جزء پر ویتامین‌ترین میوه‌ها محسوب می شود و پتاسیم موجود در آن نیز در همه‌ی میوه‌ها وجود دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: ویتامین ، میوه ، پرتقال ، سرما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۳ ۰۷ دی ۱۳۹۲
بهم چنین ما هم نفهمیدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۲ ۰۷ دی ۱۳۹۲
برای من مفهوم نشدکدام میوه هارادرزمستان نخوریم .هرکه فهمیدلطفابه من هم بگوید.