وی افزود: میوههایی که ویتامین A و C بیشتر دارند شامل مرکبات: لیموشیرین، پرتقال، نارنگی وکیوی، تا 6 ماه میتواند بیشتر در بدن دخیره شود.
کیمیا گر توصیه کرد: حتی الامکان روزانه 200 تا 300 گرم مصرف میوه مصرف شد که در هر 100 گرم میوه حاوی 30 تا 50 میلیگرم ویتامین C وجود دارد که این مقدار تقریباً نیاز 1 الی 2 روز بدن را تامین میکند.
وی با اشاره به اینکه: پرتقال در پیشگیری از سرما خوردگی نقشی ندارد افزود: پرتقال تنها در کوتاه کردن دوره نقاهت مناسب بوده و به طور کلی مقاومت بدن را بالا میبرد.
این متخصص تغذیه اذعان داشت: موز جزء پر ویتامینترین میوهها محسوب می شود و پتاسیم موجود در آن نیز در همهی میوهها وجود دارد.
انتهای پیام/