به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ،ایمانی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و وضعیت حاصلخیزی خاکهای منطقه، اراضی دیم شهرستان برای کشت یونجه دیم و تولید علوفه مستعد وسالانه بیش از 2 تن یونجه خشک از هر هکتار زیر کشت حاصل می آید و میزان بذر توزیعی برای پو شش دهی کشت بیش از یکصد هکتار از اراضی مستعد مکفی خواهد بود.
وی با اشاره به کنترل بذر با توجه به نقش و اهمیت بذور اصلاح شده در تولید محصول تاکید کرد و افزود: بذر گواهی شده ابزاری برای انتقال فن آوری های نوین تولید و تحقق امنیت غذایی، با تأمین پایداری تولید محصولات زراعی بویژه در مناطق در معرض شرایط نا مساعد بوده و از این رو روشی مناسب برای بهبود سریع کشاورزی محسوب می شود.
مدیر جهادکشاورزی اسکو ادامه داد: در تامین و ارائه این بذور به بهره برداران دیمکار شهرستان، یکصد و50 میلیون ریال یارانه از سوی سازمان جهادکشاورزی استان اختصاص یافته و هزینه گردیده است. يونجه يكي از محصولات منطقه بوده كه سطحي بالغ بر یکصد هكتار را به خود اختصاص داده و در تناوب زراعي و تعليف دام های منطقه حائز اهميت و بدليل توانائي بالقوه در تثبيت بيولوژيك ازت درحاصلخيزي خاك وكاهش مصرف كودهاي ازته مي تواند نقش بسزائي در کشاورزی ایفا نماید.
ایمانی با بیان اینکه درتناوب کشت نیز یونجه برای گیاهی که بعد از آن کاشته میشود، می تواند بسیار سودمند باشد افزود: با توجه به تاکید سازمان متبوع در اتخاذ تصمیمات هوشمندانه برای حل و فصل مشکل پسروی دریاچه ارومیه، که امیدواری مستمر کشاورزان برای تداوم کشت وکار مؤثر را نیز بدنبال داشته باشد، کشت یونجه دیم در بخشی از اراضی این شهرستان، درچارچوب سیاست های سازمانی در قالب کاهش اثرات تخریبی پسروی آب دریاچه ارومیه و همچنین حمایت از تولید کنندگان بخش کشاورزی این شهرستان صورت می گیرد./س