استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: رای مثبت نمایندگان 190 کشور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در 28 آذر(19 دسامبر) به قطعنامه "مقابله با افراط گرایی" که ابتکار رئیس جمهوری اسلامی ایران بوده، جایگاه صلح طلبی ایران را در عرصه بین الملل تثبیت کرد.

قاسم سلیمانی بیان داشت: تصویب این قطعنامه نشانه حضور آگاهانه ایران در صحنه بین المللی و نگاه اعتدالی به پرهیز از سیاست افراط و تفریط درعرصه بین الملل است.
وی تاثیرگذاری فعالیت عالمانه و کارآمد تیم دیپلماسی دولت یازدهم را مرهون حمایت رهبر معظم انقلاب و دیگر دلسوزان نظام و ابتکار عمل رییس جمهوری نسبت به مسایل بین المللی دانست.
سلیمانی یادآور شد: تغییرات مثبت ایجاد شده در عرصه بین المللی نسبت به حقانیت اهداف صلح جویانه ایران اسلامی، باعث تصویب این قطعنامه شد.
وی ادامه داد: مقابله با افراط گری و گرایش به نظام متعادل، عزم و اهتمام جدی همه دولت ها در عرصه بین المللی و وحدت و همدلی تمام جناح ها را در داخل کشور می طلبد.
سلیمانی با اشاره به تلاش های خردورزانه و برنامه محور دولت تدبیر و امید، افزود: پیشنهاد دکتر روحانی با رای تاریخی مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اسراییل را به انزوا کشید و این توفیق ارزشمند، امید را در عرصه داخلی و خارجی به منصه ظهور رساند.
استاندار چهارمحال و بختیاری از جنگ روانی کشورهای غربی و اسراییل علیه ایران در چند دهه گذشته یاد کرد و افزود: این قطعنامه شفاف سازی خوبی از حقانیت ایران در مقابله با خشونت و افراطی گری در افکارعمومی ایجاد کرد.
سلیمانی با بیان اینکه قطعنامه مقابله با افراط گرایی نباید در سطح یک قطعنامه باقی بماند بلکه باید جامعه عمل به آن پوشانده شود، تصریح کرد: این تفکر و منطق باید در سطح بین المللی و ملی حاکم شود و همه از افراط و خشنوت پرهیز کنند و به حقوق یکدیگر احترام بگذارند.
پیشنهاد دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران مبنی بر نفی خشونت و افراط گری و داشتن جهانی عاری از خشونت با رای مثبت نمایندگان 190 کشور در نشست روز پنجشنبه 28 آذر(19 دسامبر) مجمع عمومی سازمان ملل متحد و تنها با یک مخالف(رژیم صهیونیستی) به تصویب رسید و به "قطعنامه مقابله به افراط گرایی" تبدیل شد./س
برچسب ها: تصویب ، قطعنامه ، صلح ، ملی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.