به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران سردار «علی دولتی»، اظهار کرد: بهدنبال وقوع چند فقره سرقت لوازم داخل خودرو در شهر ایلام موضوع با تشکیل تیم ویژهای در دستور کار کارآگاهان ادارهی سرقت پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه پس از چند روز کار اطلاعاتی و استفاده از شگردهای خاص پلیسی و کنترل افراد سابقهدار همچنین فعال کردن گشتهای شبانه سرنخهایی از رد پای سارق حرفهای در این پرونده باز شد، افزود: با کنترل نامحسوس پلیس و هوشیاری ماموران مخفیگاه سارق شناسایی و تحت کنترل در آمد.
دولتی با اشاره به اینکه صبح امروز و در یک عملیات موفق پلیسی سارق در مخفیگاهش دستگیر و به پلیس آگاهی استان انتقال داده شد، خاطرنشان کرد: در تحقیقات فنی، سارق به 45 فقره سرقت لوازم داخل خودرو در شهر ایلام اعتراف کرد.
فرماندهی انتظامی ایلام رعایت نکردن نکات ایمنی را مهمترین عامل سوءاستفاده سارقان دانست و خاطرنشان کرد: دارندگان وسائل نقلیه باید با رعایت توصیهها و هشدارهای پلیس از سرقت خودرو و لوازم داخل آن پیشگیری کنند.
انتهای پیام/م