تخم مرغ کیفیت کامل غذایی را داراست در واقع ما با دریافت تنها تخم مرغ تمام نیاز پروتئینی بدنمان را می‌توانیم تأمین کنیم.

دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص خواص تخم مرغ گفت: قبلا باور غلطی در مورد تخم مرغ وجود داشت مبنی بر اینکه موجب بالا رفتن کلسترول می‌شود به همین دلیل به کسانی که کلسترول بالایی داشتند توصیه می‌شد که تخم مرغ مصرف نکنند.

وی اظهار داشت: امروزه ما می‌دانیم که ترکیبی داخل تخم مرغ وجود دارد که مانع بالا رفتن کلسترول می‌شود.

وی در ادامه گفت: مصرف تخم مرغ در کودکان موجب پیشگیری از سوء تغذیه آن‌ها می‌شود.

این متخصص تغذیه گفت: تخم مرغ به علت کیفیت خوب پروتئینی که دارد، در افرادی که تغذیه بیمارستانی می‌شوند می‌توان از آن استفاده کرد.

وی در پایان گفت: تخم مرغ کیفیت کامل غذایی را داراست در واقع و ما با دریافت تنها تخم مرغ تمام نیاز پروتئینی بدنمان را می‌توانیم تأمین کنیم زیرا حاوی کلیه اسید آمینه ضروری است.


انتهای پیام/

برچسب ها: پروتئین ، تخم مرغ ، غذا ، آمینه ، اسید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.