محمدتقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: غذاهایی که حاوی ویتامینها، املاح و آنتی اکسیدان هستند انسان را در شرایط "استرس"، آرام و شادتر میکنند.
وی خاطرنشان کرد: مصرف بعضی از مواد غذایی حاوی ویتامین B، نانها و غلات سبوس دار واکنش، فلاکسهای عصبی افراد را بهتر میکند. سبزیها حاوی آنتی اکسیدان، املاح، ویتامین در شرایط بهتری در موارد" استرس" قرار میدهد.
وی تصریح کرد: خوردن غذا با آرامش، در محیط خوب انجام حرکات ریلکسی، تنفسی یوگا در کاهش "استرس" موثر است.
وی با اشاره به اینکه هیچ ماده غذایی خاصی به تنهایی اثر دارویی و درمانی ندارد، گفت: ترکیب مواد غذایی با هم در درمان و کاهش هرگونه "استرس" نقش دارد در جایی که غذاهای شیرین و چرب موجب افزایش استرس میشود.
انتهای پیام/