بولتن
پیمان عارفی، زندانی امنیتی که همسر و مادر او در مسیر ملاقات در تصادف جاده ای کشتند، پس از مرخصی زندان مسجد سلیمان برای شرکت در مراسم خاکسپاری، در میانه ی راه فرار کرد.
در تصویر بالا علیرغم ادعای نسرین ستوده مبنی بر عدم ارتباط موکلش با انجمن تروریستی پادشاهی، سرکرده این گروهک از جانب یک ضدانقلاب فراری مورد بازخواست قرار می گیرد که چرا اعضای سازمان را اینچنین به کشتن می دهد ...
امروز با خبر شدیم که همسر و مادر پیمان عارفی در سانحه رانندگی کشته شدند، هرچند که اعلام این خبر موجب شد برخی از فعالان ضدانقلاب در حوزه فضای مجازی دست به شایعه پراکنی زده و حادثه مذکور را اقدامی از پیش برنامه ریزی شده عنوان کنند اما برخی دیگر این فرصت را غنیمت شمرده و تا توانستند به دیگران لعن و نفرین فرستادند!
امید دانا که در کارنامه فعالیت های سیاسی اش تنها شعارنویسی در دستشویی های تهران و شعار مرگ بر .... به چشم می خورد با تاکید بر این خبر مسیح علینژاد را مورد به باد انتقاد گرفت؛ وی با اشاره به اینکه «معصومه قمی» (مسیح علینژاد) می خواهد فعالیت های پیمان عارفی را به جریان اصلاح طلب ارتباط دهد اعلام کرد که بر پدر و مادر هر چی اصلاح طلب است ....!
از سوی دیگر مهدی خزعلی که تاکنون به جهت اقدامات ضدامنیتی، مصاحبه با رسانه های ضدانقلاب و همچنین درج مطالب غیرقانونی و... سابقه محکومیت دارد، با درج این خبر و انتشار خاطره ای کوتاه از دیدار با مادر و همسر پیمان عارفی در صفحه فیس بوک ش نوشت: « این خبر مرا بسیار متاثر کرد، تنها خاطره من از این دو عزیز سفر کرده، پس از مراسم ختم هنرمند اصفهانی - رشید - است که مادر و همسر پیمان عارفی همراه ما برای دیدار با یکی از زندانیان سیاسی که برای چند روز به مرخصی آمده بود رفتیم، در ماشین با قصه غم انگیز آنها آشنا شدم، آن روز هم نگران دوری مسیر و تبعیدگاه بودند و چه زود پرکشیدند، برای آن عزیزان سفر کرده غفران الهی و برای بازماندگان و پیمان عزیز صبر و اجر مسئلت دارم!!!».
آنچه که مسلم است حمایت و هواداری کسانی است که ما از آنها با عنوان ضدانقلاب یاد می کنیم؛ نسرین ستوده، مهدی خزعلی و مسیح علینژاد تنها نام چندتن از کسانی است که کشورهای غربی از آنها به نیکی یاد می کنند. متاسفانه علیرغم آنکه کشورهای اروپایی و فعالان به اصطلاح حقوق بشر اقدامات تروریستی در هر کجای دنیا را محکوم می کنند اما در باطن حامی کسانی هستند که در کشورهای هدف دست به اقدامات خرابکارانه می زنند!
نمونه این قبیل حمایت ها را می توان از رفتار و عملکرد نسرین ستوده و مهدی خزعلی و ... جستجو نمود، جایی که انسانیت و شرافت قربانی منافع سیاسی می شود.
گفتنی است نسرین ستوده که وکالت آرش رحمانیپور را برعهده داشت، حکم اعدام او را بیاعتبار و غیر قانونی دانسته بود. امیررضا عارفی هم در جریان همان دادگاهها به اعدام محکوم شده بود اما حکم او در دادگاه تجدید نظر به پانزده سال حبس و تبعید به مسجد سلیمان کاهش یافت. او در زمستان ۱۳۸۹ از زندان اوین به مسجد سلیمان منتقل شد. امیررضا عارفی چندی پیش گفته بود به دلیل مسیر طولانی تهران تا مسجد سلیمان، مادر و همسرش هر سه ماه یک بار موفق به ملاقات با او میشوند.