حمید سلیمی، منتقد سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما
باشگاه خبرنگاران گفت: فیلم سینمایی "جیب بر خیابان جنوبی" به عنوان یکی از فیلمهای سینمای اجتماعی سعی دارد ضمن ایجاد فضایی خوشایند برای مخاطب عام ، به جلب توجه منتقدان از طریق ارائه ساختار و روایتی مناسب نائل شود که تاحدودی موفق است.
وی افزود: این فیلم با ارائه یک قصه بدون لکنت سعی در ورود به یک حوزه جدید در سینمای اجتماعی به عنوان یک گونه سینمایی فقیر در سینمای ایران دارد.
وی ادامه داد: فیلم اول "سیاوش اسعدی" باعث امیدواری سینماگران شد و نوید آمدن یک کارگردان کاربلد جوان به عرصه سینما را میداد فیلم دوم او گرچه هیچ پیشرفتی نداشته است ولی در عین حال ناامیدکننده نیز نیست.
سلیمی بیان کرد: "جیب بر خیابان جنوبی" فیلمی متعلق به سینمای خیابانی است که سالهاست تقریبا به دست فراموشی سپرده شده و به جز "مسعود کیمیایی" کسی علاقه مند به ساخت چنین فیلمهایی نبوده و این فیلم را میتوان رجعتی به برخی از آثار موفق این ژانر در گذشته دانست و تصویری نسبتا واقعی از تهران در این فیلم دیده می شود .
سلیمی بیان کرد: فکر می کنم نقطه ضعف اصلی این فیلم انتخاب "مصطفی زمانی" برای نقش اصلی فیلم است زیرا نوع بازی زمانی باعث همراه شدن مخاطب با کاراکتر اصلی و ضدقهرمان فیلم نمیشود.
این منتقد عنوان کرد: از دیگر نقاط ضعف این فیلم افت آن در یک سوم میانی است ، به طوری که موقعیتهای ایجاد شده در ابتدای فیلم را به کلی فراموش میکند و باعث ایجاد تنش جدی برای مخاطب و نگرانی او برای این شخصیت نمیشود.
وی خاطرنشان کرد: کارگردانی اسعدی در این فیلم کاملا حرفه ای و پخته است و با تمام این تفاسیر به دلیل تفاوت نگاه فیلم ساز فیلم قابل دفاعی است و میتوان آن را تحمل کرد.
انتهای پیام/
با تشکر از کلیه عوامل فیلم