ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: پایداری اقتصادی در کشاورزی ارگانیک و امنیت اقتصادی واحدهای تولیدی را می توانیم از امتیازات کشاورزی ارگانیک قلمداد نماییم.
وی تشریح کرد: حفظ سلامتی انسان و تلاش برای بهبود کیفیّت زندگی وی یکی از عناصر مهم در فعالیت های کشاورزی است.
ایرانی فام ادامه داد: شرایط کاری مناسبی در کشاورزی ارگانیک برای تولیدکنندگان و خانوار آنان فراهم می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان حفظ و ارتقاء حاصلخیزی درازمدت خاک را از اهداف اصلی توسعه کشاورزی ارگانیک عنوان نموده اند.
وی غذاهای تولیدی با محصولات حاصل شده در کشاورزی ارگانیک، باکیفیّت دانست و اظهار داشت: تولید غذا و دیگر فرآورده ها به مقدار کافی و باکیفیّت مطلوب در کشاورزی ارگانیک حاصل می شود.
ایرانی فام ضمن اشاره ای به کاهش هزینه ها در فرآیندهای تولیدی تاکید کرد: کاهش هزینه ها و افزایش درآمد در فرآیند بهره برداری و تولید با کشاورزی امکانپذیر است. /س