به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، قربانی در دومین همایش ملی مباحث نوین کشاورزی در دانشگاه آزاد واحد ساوه افزود: هم اکنون با وجود ظرفیت های مناسب در کشور عملکرد تولیدات در بخش کشاورزی و دامداری در مقایسه با سایر کشورهای جهان پایین است.
وی گفت : با توجه به این که ما هم اکنون وارد کننده برخی محصولات کشاورزی و دامی هستیم با استفاده از روش های نوین در این حوزه می توانیم علاوه بر تامین نیاز داخل، بخشی از بازار صادرات را در اختیار بگیریم.
قربانی افزود : تحریم های چند سال اخیر زمینه مناسبی را برای سرمایه گذاری و انجام کارهای زیربنایی در بخش کشاورزی فراهم کرد تا به سمت خودکفایی پیش برویم اما مسوولان از این فرصت مناسب استفاده لازم را نبردند.
وی گفت: با توجه به توانمندی های مناسب کشور برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و وجود بازار مصرف محصولات در کشورهای عربی می توانستیم منبع درآمد پایداری در کشور ایجاد کنیم.
این استاد دانشگاه همچنین به ضعف کشور در تولید محصولات ارگانیک اشاره کرد و افزود : بر اساس آمار موجود، وجود 14 میلیون بیمار سرطانی در کشور باید هشداری جدی برای مسوولان باشد چرا که بخش عمده ای از آن ناشی از استفاده از کود و سموم در تولید محصولات دامی و زراعی کشور است.
به گفته وی، استقبال مردم از محصولات ارگانیک در کشور مطلوب است بطوری که آنان حاضرند هزینه بیشتری برای تهیه غذای سالم و ارگانیک بپردازند./س