به گزارش حوزه رادیو و تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی رادیو اقتصاد؛ برنامه اقتصاد، سلامت و استاندارد عنوان برنامه جديدي است كه از اول دي ماه از شبكه راديويي اقتصاد به روي آنتن مي رود و در اولين برنامه با موضوع بررسي اهميت استاندارد مواد غذايي در خدمت شما شنوندگان محترم خواهد بود.
در دنياي امروز روش هاي قديمي كنترل بهداشتي كه صرفاً متكي بر آزمايش محصول نهايي مي باشد، منسوخ گرديده است، زيرا عوامل ناخواسته بي شماري وجود دارند كه ميتوانند پروسه فرآيند محصولات غذاي را تحت شعاع خود قرار دهند و امروزه سيستم هاي جايگزين روش هاي قديمي شدهاند كه با استفاده از ابزارهاي عملي ، پس از تعريف مراحل گوناگون توليد يك ماده غذايي، كليه مخاطرات مربوط به هر محله را شناسايي و راهكارهاي لازم جهت حذف يا كاهش سطوح خطرات در حدود قابل قبول را ارائه ميدهد.
شاهرخ ظهيري عضو كميسيون كشاورزي اتاق تهران، يونس اسدي عضو كميسيون كشاورزي،آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي در برنامه حضور دارند و در مورد استاندارد موادغذايي و لزوم آن با يكديگر گفت و گو خواهند كرد.
گفتنی است، برنامه اقتصاد، سلامت و استاندارد به تهيه كنندگي محمد مهدي شادبحر يكشنبه یکم دي ساعت 13:15 از شبكه اقتصاد موج اف ام رديف 98 مگاهرتز پخش ميشود.
انتهای پیام/ص