یکی از مشکلاتی که جامعه امروز ما را درگیر کرده، زیاد شدن استرس در افراد است، که پیامدهای زیادی را به همراه داشته. پرخوری‌های عصبی، یکی از پیامدهای این مشکلات است.

دکتر شهرزاد محمدیان، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرنگاران گفت: برخوری‌های عصبی، امروزه عامل بیشتر اضافه وزن‌ها و چاقی‌ها است که به دلیل زیاد شدن استرس در افراد رخ می‌دهد.

وی همچنین افزود: گاهی اوقات، کمبود بعضی مواد، باعث پرخوری عصبی می‌شود. کمبود بعضی ویتامین‌های گروه B‌ مثل: زینک و روی از آن جمله است.

دکتر محمدیان تصریح کرد: گاهی افراد، به بهانه‌ی رژیم‌های لاغری، وعده صبحانه و شام  میان وعده‌ها را از برنامه غذایی خود حذف می‌کنندو به خوردن وعده نهار، آن هم به میزان خیلی کم رضایت می‌دهند. این افراد معمولاً به ولع دچار هستند و بعد از مدتی مجبور می‌شوند با مصرف مقدار زیادی غذا، در نیمه‌شب، ولع خود را از بین ببرند.

وی همچنین به "افت قندخون" به عنوان یکی از علل پرخوری‌های عصبی اشاره کرد و گفت: گاهی افت قندخون فرد نیز باعث بروز پرخوری عصبی می‌شود. در این صورت، به افراد توصیه می‌شود از موادی مثل: میوه‌جات، کشمش، خرما و موادی که کالری کمی دارند استفاده کنند زیرا این مواد ولع خوردن را در فرد از بین می‌برد و از پرخوری جلوگیری می‌کند.

دکتر محمدیان گفت: این مشکل از سن 25 سالگی شیوع پیدا می‌کند و در زنان شایع‌تر از مردان است.


انتهای پیام/

برچسب ها: رژیم ، چاق ، قندخون ، زینک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.