دکتر محسن خلیلی قائم مقام معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه عوارض درمان بیماری با نسبت یک در صد ،یک در هزار و یا یک در ده هزار،بسته به نوع درمانی که انجام میشود خواسته یا ناخواسته بوجود میآید ؛اظهار کرد:هنگامی که عارضه ایجاد شود خود به خود بخث قصور پزشکی مطرح میشود.
به گفته وی زمانی که از صد در صد شکایات به 40 درصد کیفر خواست زده شده و یا منتهی به صدور حکم شود میتوان گفت که پزشک ،بیمارستان و یا کادر درمانی دقت کامل را انجام نداده اما در آن 60 درصد دیگر قصوری صورت نگرفته است.
وی در خصوص نحوه رسیدگی به شکایات قصورات پزشکی بیان داشت: بر اساس قانون جدید سازمان نظام پزشکی که در سال 83مصوب شد؛در خصوص شکایات یک شبیه سازی با سیر دادرسی قضایی کشور انجام و داداسراها در سازمان نظام پزشکی ایجاد شد.
وی افزود:هر فردی فرصت دارد تا مدت یکسال پس از وقوع قصور ؛بستری یا درمانی که برای او انجام شده نسبت به ثبت شکایت در دادسرای انتظامی نظام پزشکی شهر خود مراجعه کند.
به گفته قائم مقام معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی دادیاران جامعه پزشکی به پرونده های موجود رسیدگی و کمیته کارشناسی را تشکیل میدهند و چنانچه دادستان یا معاون وی به این نتیجه برسند که قصور صورت گرفته و باید پرونده مورد بررسی قرار گیرد کیفر خواست صادر شده و به هیات بدوی انتظامی آن شهر ارسال میشود.
انتهای پیام/