بیماری میگرن با عوامل مختلف تشدید می‌شود که افراد باید با توجه به آنان و مراعات، مانع از تشدید آن شوند.

دکتر اکبریان متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میگرن به سردرد‌های متناوبی گفته می‌شود که هرچند وقت یکبار اتفاق می‌افتد. این سردردها یک طرفه و ضربان دار هستند و معمولا با تحریک نور یا صدا تشدید می‌شود.

وی افزود: کسانی که دچار بیماری میگرن هستند، با علائم مختلفی تشدید می‌شوند مثل بوی خاصی ( بوی سیگار، بوی مواد غذایی یا برخی ادکلن‌ها) یا اغذیه‌هایی که دارای ادویه‌جات و همچنین موادی که دارای تیرامین که اسید آمینه مخصوصی است که در پنیر و لبنیات چرب یافت می‌شود، به علاوه شکلات، قهوه و چای پر رنگ نیز می‌تواند از عوامل تشدید کننده سردرد‌های مکرر میگرنی باشند.

وی اظهار داشت: بیش از 50% از افرادی که با بیماری میگرن مواجه هستند، پیشینه‌ای ارثی دارند و غیر از آن افرادی که عوامل استرس، فشارهای زیاد کاری و بی‌خوابی(کارهای شیفتی) باعث بروز این بیماری در وجودشان خواهد شد.

هر سر دردی میگرن نیست !
دکتر اکبریان در ادامه  گفت: بیماری‌های دیگری نیز وجود دارد که علائم آن‌ها شباهت زیادی با میگرن دارند و قبل از تشخیص آن توسط دکتر مغز و اعصاب نباید خودسرانه دارو مصرف کرد.

بیماری‌هایی مثل: صرع، سکته مغزی، خون ریزی‌های ضایعات کوچک در مغزو ام اس از این دسته بیماری‌ها هستند.

وی خاطر نشان کرد: پس از تشخیص بیماری میگرن توسط پزشک، متخصص 2 نوع قرص تجویز می‌شود که یکی داروهایی هستند که در واقع حمله‌ی سردرد باید مصرف شوند و دومی داروهایی هستند که برای پیشگیری از پیدایش این سر درد‌ها در آینده تجویز می‌شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: میگرن ، سردرد ، نور ، صدا ، ژنتیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار