معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: توسعه صنعت آبزی پروری برای تصمین و ارتقای امنیت غذایی کشور اهمیت راهبردی دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، دکتر محسن مشکات در نشست شورای هماهنگی اداره کل دامپزشکی استان مرکری در اراک افزود: صنعت آبزی پروری نسبت به صنایع دامی نوپا است ولی باید سهم تولید محصولات آبزی در تامین پروتئین و امنیت غذایی مردم جدی گرفته شود و در سایه برنامه هدفمند جایگاه خود را در سبد غذایی مردم تثبیت کند.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: سازمان دامپزشکی کشور پارسال سیستم هشدار سریع و مکان یابی بیماریهای آبزیان را به عنوان یکی از زیرساختهای اساسی فعالیتهای آبزی پروری ایجاد کرده است
دکتر مشکات بیان کرد: این سیستم مراقبتی بهترین وضعیت را در شناسایی و مهار به موقع عوامل بیماری زای آبزیان در ساعات اولیه آلودگی محیطی مهیا می کند.
وی یادآور شد: بر اساس بازدیدهای انجام شده از مراکز پرورش آبزیان استان مرکزی این منطقه از نظر بیماری های آبزیان و تلفات مشکل خاصی ندارد و نسبت به سایر استان ها از نظر سطح و کیفیت بهداشتی در سطح بالایی قرار دارد.
وی اظهار کرد: پارسال تمامی محصولات دامی از نظر مسنجش میزان باقی مانده ها در سیستم پایش قرار گرفت و از سلامت محصولات تولیدی اطمینان خاطر حاصل شد.
معاون دامپزشکی کشور ادامه داد: استان مرکزی در حوزه پرورش و تولید ماهیان سردآبی شرایط خوبی دارذ و بیش از 202 مزرعه در استان در این خصوص فعال است.
دکتر مشکات گفت: استان مرکزی یکی از مراکز تکثیر و پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمانی است که علاوه بر تامین نیاز استانی به عنوان کانون مهم تامین بچه ماهی سایر استان ها مطرخ است.
وی افزود: بیماری های آبزیان در چهار دسته ویروسی، انگلی، باکتریایی و قارچی تقسیم می شود که باید موارد پیشگیری و مهار این بیماریها به ظرافت دنبال و اقدامات فرنطینه و بهداشتی انجام شود./س
/
برچسب ها: آبزی ، شیلات ، امنیت غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.