به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، "بهمن کشاورز" رئیس کانون وکلا در اولین جلسه گروه وکلای دادگو که عصر امروز سهشنبه در محل کانون وکلا برگزار شد، ضمن تبریک به تشکیل این گروه جدید اظهار داشت: وجود این تشکلهای جدید و متنوع میان وکلا نمادی از دموکراسی بوده و هرچه این تشکلها بیشتر شود قابل تایید و امیدواری است.
وی افزود: همه تشکلها باید به این نکته توجه کنند که یک سالی که پیش رو است برای وکلا و کانون وکلا زمان بسیار حساسی بوده که شاید در 60 و 70 سال گذشته یعنی در تاریخ تاسیس کانون وکلای ایران یک زمانی این مقدار حساس نبوده است.
کشاورزی تصریح کرد: هرآنچه که از دست ما برمیآید باید انجام دهیم تا از این لایحه قانون جامع وکالت که به پیچ و تاب عجیب و غریبی افتاده گذر کنند.
وی افزود: مطمئنا وکلای دادگستری با بهره هوشی بالا خواهند توانست از این گردنه هم گذر کند اما ما محتاج تیزهوشی و تغییر استراتژی هستیم.
رئیس کانون وکلا تصریح کرد: الان زمان آن است که همه گروهها و تشکلهای صنفی در استراتژی و نه در تاکتیک خود تغییر دهند و بعد با تاکتیک ثابت مسائلی که مسئله همه ما است را پیگیری کنند.
کشاورز تاکید کرد: داستان مالیات یک مسئله تخصصی و مستلزم توجه به جزئیات مالیاتی است، آنچه بنده میتوانم عرض کنم حاصل 42 سال برخورد و فکر با اداره دارایی، ممیزین و سرممیزین است.
وی افزود: مسئله مالیاتی ما و در واقع معضلات مالیاتی ما متناسب با جامعه نیست، ما یک مشکل تاریخی با مالیات داریم.
کشاورز اضافه کرد: تنها گروهی که مالیاتش به صورت مستقیم از حقوقش کسر میشده کارمندان بودند که آنها چارهای نداشتند و مجبور بودند که مالیات خود را پرداخت کنند بنابراین مشکل خاصی که وکلا در مورد مالیات دارند پیش داوری و ذهنیت خلافی است که در جامعه در مورد وکلا و ثروتشان وجود دارد، البته تصور میکنم این پیش داوری مقداری ناشی از دیدگاههای خاص عوام است که قابل بحث نیست.
کشاورز تصریح کرد: مقداری از پیش داوریهای شکل گرفته در مورد دستمزد وکلا ناشی از قیاس و استثناعات است چراکه کسانی که در اوایل که وکالت را برعهده گرفته بودند در گذشته کارهای دیگری انجام میدادند و در نتیجه وقتی وارد این حرفه شدند وضعیت مالی دیگری داشتند که با وکلای دیگر قابل قیاس نیست.
رئیس کانون وکلا اظهار داشت: برخی از وکلا در مورد حق الوکالهای که میگیرند با کسانی صحبت میکنند و آنها نیز در مورد این حق الوکاله تصمیم دیگر میگیرند و تصور میکنند که وضعیت مالی وکلا خوب است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مسائل عمدهای که ما وکلا را در مورد مالیات دچار مشکل میکنند، تعرفه حق الوکاله ما است در سال 85 افرادی این تعرفه را نوشتند که با وکیل و وکالت بیگانه بودند، ما وکلا تنها گروهی بودیم که مالیات درآمدمان را اول کارمان پرداخت میکردیم این در حالی است که ما هنوز درآمد کامل از حق الوکاله خود را دریافت نکرده بودیم.
انتهای پیام/