مرکز آمار میلیاردهای "یو بی اس و ولث – ایکس" در گزارش سال 2013 خود آورده است کل ثروت میلیاردرهای خاورمیانه امسال 12.4 درصد رشد داشته که این یکی از سریع‌ترین نرخ رشد در جهان و در مقایسه با آسیا و آفریقا است.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از وال استریت ژورنال، هم‌اکنون 157 میلیاردر در منطقه حضور دارند که دارایی آنها در مجموع 354 میلیارد دلار یا 5.4 درصد کل ثروث جهان است.

ثروت خالص 2170 میلیاردر جهان معادل شش تریلیون و 500 میلیارد دلار است. تعداد میلیاردرهای جهان از زمان بحران مالی جهان در سال 2009، 60 درصد افزایش یافته است، در حالی که کل ثروت آنها از سه تریلیون و 100 میلیارد دلار در سال 2009 بیش از دو برابر شده است.

این گزارش می‌افزاید: ثروت میلیاردرهای خاورمیانه در نتیجه عملکرد خوب بازار کالا و سرمایه افزایش یافته است.

"عربستان سعودی" و "امارات متحده عربی" به لحاظ تعداد میلیاردرهای خاورمیانه در رده اول و دوم هستند و ثروت خالص آنها بیشتر از "اسرائیل"، "کویت" و "قطر" است.

بنا بر این گزارش، قیمت املاک، کشتی‌های تفریحی و هواپیماهای خصوصی میلیاردرهای منطقه بیش از املاک میلیاردها در سراسر جهان است.

در این گزارش آمده است میلیاردرهای خاورمیانه خرج‌کننده‌های قهاری هستند. تنها 49 درصد از میلیاردرهای خاورمیانه مدرک دانشگاهی دارند که این پایین‌ترین رقم در همه مناطق است و به نظر نمی‌رسد نداشتن تحصیل مانعی برای میلیاردرهای خاورمیانه باشد.

"ریاض" و "دبی" در صدر 10 شهر میلیاردر جهان هستند که مقر اصلی فعالیت‌های بازرگانی میلیاردرها در این شهرها واقع است.

اکثر میلیاردرهای منطقه که میانگین سنی آنها 61 سال است، شانس خود را در بخش‌های مالی، بانکی و سرمایه‌گذاری امتحان کرده‌اند یا در شرکت‌های اختلاطی صنعتی فعال هستند.

94 درصد از میلیاردرهای خاورمیانه را مردان تشکیل می‌دهند، در حالی که این رقم در سطح جهان 87 درصد است.

64 درصد از ثروت میلیاردرهای عربستان سعودی از طریق ارث یا ترکیبی از ارث و طرق شخصی به دست آمده که این رقم در امارات متحده عربی 52 درصد است.

نویسندگان این گزارش نوشتند بهار عربی در خاورمیانه و افزایش بهای نفت، فضایی اقتصادی را به وجود آورد که ثروتمندان از آن بهره‌مند شدند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار