رسول ناصری امروز در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل اظهار داشت: 9 مورد از این مراکز رشد فناوری مجوز و امتیاز ثبت اصولی گرفتهاند که نشان میدهد که این دانشگاه به بخش پژوهش و فناوری اعتقاد راسخ دارد و موافق حرکتهای جهشی در این مورد است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی پژوهش را در متن خود دیده یعنی پژوهش در این دانشگاه چیزی جدا از آموزش نیست، تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی در آموزشهای خود 100 درصد به شکل عملی ورود پیدا کرده هر چند که در بسیاری از رشتهها آموزشها 60 درصد عملی و 40 درصد تئوری و نظری است اما رشتههایی که تعریف میکنیم پژوهش محور بوده و در این زمینه پژوهش مورد غفلت واقع نشده است.
مدیر پژوهشی و مسئول کتابخانههای دانشگاه جامع علمی کاربردی یادآور شد: به عنوان نمونه رشته زنبورعسل برخلاف سایر دانشگاهها به عنوان یک رشته تخصصی و کاربردی مورد توجه قرار گرفته و ما با راهاندازی این رشتهها در حقیقت شغلهایی را متناسب با آن تعریف میکنیم تا علاقهمندان بتوانند به صورت علمی و کاربردی در این رشته آشنا شده و به سرعت جذب بازار کار شوند.
ناصری افزود: ما رشتهها را بر اساس شغل و کسب درآمد در جامعه و بیشتر با محوریت پژوهش تعریف میکنیم که در این ارتباط مراکز رشد و فناوری ما فعال شده و قادر هستند خدماتی را به دانشجویان و فارغالتحصیلان ارائه کنند.
وی خاطرنشان کرد: تاسیس و راهاندازی 10 مرکز رشد و فناوری در این دانشگاه نشان میدهد که این دانشگاه به بخش پژوهش و حوزه فناوری اعتقاد راسخ دارد و موافقت لازم و مجوزهای اولیه و اصولی را نیز در این زمینه دریافت کردیم به طوری که ما در استانهایی همچون اصفهان با فولاد مبارکه و کارخانه مینو در خرمدره موافقتهای قطعی را به امضا رساندیم تا از توان آنها در تربیت نیروی ماهر استفاده کنیم.
مدیر پژوهشی و مسئول کتابخانههای دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه ابراز داشت: تلاش میکنیم این سامانه تا دهه فجر راهاندازی شود که در این سامانه که اطلاعات تمام مراکز و فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی در آن به ثبت میرسد عموم علاقهمندان میتوانند در جریان مبانی تحقیقی و پژوهشی، رتبه، استاد راهنما و تحقیق و پژوهش دانشجویان قرار گیرند.
انتهای پیام/ز