مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های مازندران گفت: 9 درصد از کشته‌های تصادفات در محور هراز اتفاق افتاده است و در میان جاده‌های کوهستانی، جاده هراز وضعیت بحرانی دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری،نصرالله‌نژاد پیش‌ازظهر امروز در نشست خبری به مناسبت آغاز هفته حمل و نقل و راهداری افزود هدف ما حفظ جان مردم در استفاده از وسایل حمل و نقل و کاهش تلفات جاده‌ای است.

نصرالله‌نژاد افزود: 11 پایانه فعال مسافربری، دو پایانه باربری، 26 مجتمع خدمات رفاهی، 32 شرکت حمل کالا و 169 واحد حمل مسافر داریم.

وی با بیان اینکه در هشت ماهه سال گذشته 366 کشته در تصادفات جاده‌ای داشتیم، گفت: این رقم با کاهش هشت درصدی در مدت مشابه امسال به 354 نفر رسید.

این مسئول با اشاره به اینکه در حوزه راه‌های روستایی هرچه آسفالت این مسیرها بیشتر می‌شود تلفات هم افزایش می‌یابد، تصریح کرد: در هشت ماهه سال گذشته 34 نفر و در مدت مشابه امسال 37 نفر در مسیرهای روستایی کشته شدند.

وی با بیان اینکه ایمن‌سازی مدارس در محورها برای کاهش تلفات جاده‌ای صورت می‌گیرد، ادامه داد:‌تلاش داریم تلفات دانش‌آموزی را به صفر برسانیم و تاکنون 377 مدرسه حریم راه‌ها ایمن‌سازی شده‌اند.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های مازندران با اشاره به فعالیت پنج مرکز معاینه فنی خودرو در شهرهای ساری، قائمشهر، گلوگاه، تنکابن و آمل، اظهار داشت: خودروها اگر استانداردهای لازم را نداشته باشند نمی‌توانند برگ معاینه فنی دریافت کنند.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های مازندران درباره محورهای پرخطر گفت: در محور آمل به محمودآباد در 25 کیلومتر راه، 13 نفر و محور بابلسر به بهنمیر در 10 کیلومتر پنج نفر کشته داشتیم که در هر دو کیلومتر یک نفر کشته محسوب می‌شود، یادآور شد: محور ساری به نکا و محور بهشهر به گلوگاه از دیگر محورهای پرخطر است.

نصرالله نژاد با اشاره به اینکه 9 درصد از کشته‌ها در محور هراز اتفاق افتاده که 33 نفر از تلفات هشت ماهه امسال را شامل می‌شود، اظهار داشت: محور سوادکوه هشت درصد، نور به نوشهر، بهشهر به گلوگاه و آمل به محمودآباد محورهای دیگری هستند که تعداد تلفات زیادی دارند.

وی با بیان اینکه در محور هراز در هفت ماهه امسال پنج میلیون تردد انجام شده، گفت: محور هراز بر اساس میزان تردد هم بیشترین کشته را داشته است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های مازندران با اشاره به اینکه 45 درصد از کشته‌ها را راننده‌ وسیله نقلیه تشکیل می‌دهد، تصریح کرد:‌عابر پیاده 28 درصد و سایر سرنشینان 27 درصد تلفات رانندگی را شامل می‌شوند.

وی با بیان اینکه مینی‌بوس و اتوبوس کمترین تلفات جاده‌ای را دارند و در حدود نیم درصد و نهایت یک درصد است، اظهار داشت:‌ نوع خودروی مورد استفاده در تصادفات 14 درصد پراید، 11 درصد سایر سواری‌ها، هشت درصد پژو 405 و پنج درصد پژو 206 بوده است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های مازندران با بیان اینکه بیشترین تلفات عابر پیاده در افراد بالای 60 سال است، افزود: ‌21 تا 30 سال هم بیشترین تلفات موتور را شامل می‌شود و اگر استفاده‌کنندگان از موتور، کلاه ایمنی بر سر داشته باشند تا 75 درصد تلفات تصادفات موتور کاهش می‌یابد.وی با اشاره به اینکه 67 درصد از تلفات رانندگی در روز اتفاق می‌افتد، خاطرنشان کرد: 28 درصد در طول شب و پنج درصد هم در طول روز است و این تصور که بیشترین تلفات در شب اتفاق می‌افتد، تصور نادرستی است.مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های مازندران خاطرنشان کرد: هرچه سطح سواد افراد افزایش می‌یابد میزان کشته‌ها کمتر است و رده‌های تحصیلی بالای دیپلم حدود 12 درصد کشته‌ها را شامل می‌شوند./س

انتهای پیام ///

برچسب ها: محور ، هراز ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.