دانشمندان روش‌های متفاوتی را برای تصفیه آب استفاده می‌کنند، این بار نیز دست به خلا‌قیتی نوین زده‌اند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران باشگاه UPPSaLa سوئد روشی جدید برای تصفیه آب به دست آورده‌اند در این روش از دانه‌های درخت مورینگا برای خالص سازی آب استفاده می‌شود.

دانه‌های درخت مور‌ینگا حاوی پروتئین‌هایی است که این پروتئین‌ها ناخالصی‌های آب را به روش خوشه‌ای جمع آوری می‌کند.

مطالعات این پژوهشگران در نشریه‌کلوئید به چاپ رسیده است و آینده‌ای روشن در زمینه استفاده آب را مطرح می‌کند.

در مطالعات جدید پژوهشگران دانه‌های درخت‌مورینگا در نقاط مختلف دنیا مورد آزمایش قرار می‌گیرد تا از کارایی آنها اطمینان کامل حاصل شود.

پژوهشگران امیدوارند از این روش برای تصفیه فاضلاب‌ها نیز بتوان استفاده کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: آب ، دانشمند ، پروتئین ، خوشه ، خالص
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار