احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کشاورزان باید بدانند که هیچ گونه مواد سمّی و یا میکروبی در چرخه غذایی در صورت استفاده از کودهای بیولوژیک وارد نخواهد شد.
وی تصریح کرد: هدف از مصرف کودهای بیولوژیک تقویت حاصلخیزی خاک و تامین نیازهای غذایی گیاه است.
بایبوردی ادامه داد: باکتری های تشکیل دهنده موجود در کودهای بیولوژیک پس از یک بار مصرف در خاک تکثیر شده و نیازی به استفاده پیاپی از آنها نیست.
مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: باکتری های تشکیل دهنده کودهای بیولوژیک می توانند در شرایط مختلف آب و هوایی و خاک مناطق مختلف کشور حداکثر فعالیت را داشته باشند.
وی اظهار داشت: با مصرف کودهای بیولوژیک، مصرف کودهای شیمیایی کاهش می یابد.
بایبوردی تاکید کرد: صادرات گیاهان زراعی و باغی با استفاده از کودهای بیولوژیک و تولید محصولاتی با کیفیّتی مناسب به عنوان محصولات ارگانیک امکانپذیر می شود. /س