به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، محمودی در نشست شورای اداری شهرستان اراک،افزود: با تبدیل اراک به یکی از کلانشهرهای کشور هیچگونه ردیف اعتباری خاصی برای این شهر در نظر گرفته نشده و اعتباری به اراک اختصاص نیافته است که این موضوع باید به صورت جدی پیگیری شود.
وی تصریح کرد: متأسفانه در حال حاضر هیچ تعریفی از اینکه کلانشهر شدن باید چه امتیازاتی بگیرد، وجود ندارد، که این مسئله موجب شده ما نتوانیم از حق خود به خوبی استفاده کنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر اراک، اعتبارات شهرداری اراک در سال گذشته را 125 میلیارد تومان اعلام کرد و خاطر نشان ساخت: اعضای دور سوم شورای اسلامی اعتبارات شهرداری در سال جاری را 250 میلیارد تومان بستند که با الحاق شهرهای سنجان و کرهرود به اراک این میزان به 300 میلیارد تومان افزایش یافت که از این میزان 70 میلیارد تومان از محل فروش املاک مازاد و مابقی از عوارض مردمی و ارزش افزوده تامین خواهد شد.
محمودی ادامه داد: متأسفانه در گذشته عمده تمرکز شهرداری بر محل عوارض کارخانجات بود و شهرداری و شورای شهر کمتر به بهای خدماتی که شهرداری به مردم ارائه میدهد، توجه داشتند که این مهم در دور چهارم شورا به عنوان یک سیاست جدی در دستورکار قرار گرفته است.
وی با اشاره به طرح کاهش آلودگی هوای شهر اراک خاطر نشان ساخت: این طرح به یک بازنگری کلی نیاز دارد، اعتبارات پیشبینی شده در این طرح بر مبنای قیمتهای زمان تصویب طرح بوده که تحقق هم پیدا نکرده است.
رئیس شورای اسلامی شهر اراک عنوان کرد: در این طرح برای احداث تقاطعها تنها 12 میلیارد تومان پیشبینی شد در حالی که امروز احداث تقاطعهای در دست اقدام 118 میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشته است.
محمودی تأکید کرد: این طرح به یک بازنگری جدی نیاز دارد و اعتبارات آن باید بر اساس تورم دیده شود./س