رئیس مرکز تحقیقات ماهیان آب شور بافق گفت: در حال حاضر شهرستان بافق تنها مرکز پرورش دهنده ماهی تیلاپیا به شمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛نسرین مشایی صبح امروز در حاشیه بازدید فرماندار، شهردار و اعضای شورای اسلامی بافق از مرکز تحقیقات ماهیان آب شور بافق در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری و اسقرار آن در آب‌های لب شور بافق موجب توسعه صنعت شیلات و ایجاد موقعیت استراتژیکی در این شهرستان خواهد شد.
وی با اشاره به استعدادهای موجود شهرستان در زمینه توسعه صنعت شیلات افزود: با توجه به کاهش ذخایر ماهیان خاویاری و کمبود ماهیان مولد در دریای خزر، فناوری مولد سازی ماهیان خاویاری در این مرکز در حال انجام است.
مشایی تصریح کرد: مولد سازی فیل ماهی پرورشی مقدمه‌ای برای توسعه صنعت پرورش ماهیان خاویاری است و برنامه‌ریزی در این راستا ضروری به نظر می‌رسد. هم‌اکنون بیش از 80 فیل ماهی در استخرهای خاکی این مرکز موجود است.
وی از خاویار فیل ماهی به عنوان گران‌ترین نوع خاویار در جهان یاد کرد و ادامه داد: فیل ماهی ذخیره‌سازی 300 میلیون ساله دریای خزر است که هم‌اکنون در حال انقراض است و حضور فیل ماهی و مولد سازی این نوع ماهی خاویاری و اسقرار آن در آب‌های لب شور بافق، موقعیت استراتژیکی برای بافق به وجود آورده است که این خود یک صنعت بین‌المللی است.
رئیس مرکز تحقیقات ماهیان آب شور بافق همچنین با اشاره به تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا در بافق یادآور شد: تکنیک تکثیر ماهی تیلاپیا تا پنج سال تحت اختیار مرکز تحقیقات ماهیان آب شور بافق است که این بهترین امتیاز برای شهر کویری بافق در منطقه به شمار می‌رود.
مشایی عنوان کرد: به تدریج که ساختارهای لازم در زمینه تکثیر این گونه جدید فراهم شود، پرورش ماهی تیلاپیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود.
وی ادامه داد: ماهی تیلاپیا دارای ارزش اقتصادی بسیار بالایی است، به گونه‌ای که طی گذشت حدود پنج ماه دارای وزن بازاری 600 تا 700 گرم خواهد شد که با توجه به کشش بازار می‌توان اوزان دیگری را نیز انتظار داشت.
مشایی با توجه به قابلیت‌های شهرستان بافق خاطرنشان کرد: ماهی تیلاپیا بازار بسیار خوب در حوزه داخلی دارد و راهی برای توسعه سرمایه‌گذاری و اشتغال مناسب در بخش شیلات است.
وی اظهار داشت: شهرستان بافق تنها دارنده مجوز تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا در ایران است که قادر است با پژوهش‌ها و برنامه‌هایی که دارد، زمینه حضور بخش خصوصی را فراهم کند.
رئیس مرکز تحقیقات ماهیان آب شور بافق با اشاره به ویژگی ماهی تیلاپیا افزود: ضریب رشد بالا، مقاومت به تغییرات عوامل محیطی و بیماری‌زا و توانایی تولید فرآورده‌های متنوع، قابل پرورش در تراکم بالا در استخر، قفس، مخازن پرورشی همچنین در آب شور، شیرین و لب شور و ...از مهم‌ترین این ویژگی‌هاست.
وی بر ایجاد زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این صنعت تاکید کرد./س
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
عيسي
۲۱:۲۲ ۰۱ خرداد ۱۳۹۳
سلامااﮔﺮ اﻣﮑﺎن داردهادرس اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﭘﺮورش .ﻣﺎﻫﯽ و ﺷﻤﺎرﻩ ﺗﻠﻔﻦ را ﺑﺮام ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﺪ
Germany
محمد علی باوی
۲۳:۲۵ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲
با سلام و خسته نباشی
احتراما اگر امکان دارد ادرس این شرکت پرورش ماهی و شماره تلفن را برام بفرستید.
با تشکر
باوی از خرمشهر
Iran (Islamic Republic of)
سروش امید مودت
۲۲:۳۶ ۳۰ تير ۱۳۹۱
http://sabzafarin.blogsky.com/
عامل تولید و فروش ورمی کمپوست
کرم خاکی بهترین غذا برای ماهی