معاون جهاد کشاورزی کاشمر در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: آبیاری منظم و کافی، استفاده از کود حیوانی، تراکم کم و حاصل خیز بودن زمین از مهمترین دلایل افزایش وزن چغندر در این زمین شده است.
مهندس منوچهر احمدنژاد با اشاره به این که این کشاورز سال گذشته با تولید شلغم های 6 کیلویی رکورد جالبی را در برابر وطن طبیعی شلغم که بین 150 تا 250 گرم است رقم زده خاطر نشان کرد: در حال حاضر متوسط وزن یک چغندر بین 1.5 تا 2 کیلوگرم است.
وی با بیان این که چغندر مملو از فیبر است که موجب کاهش فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی، کند شدن روند زوال عقل، مبارزه با سرطان و افزایش استقامت بدنی می شود خاطر نشان کرد:اکثر فواید چغندر ناشی از سطوح زیاد مواد مغذی آن است بطوری که مواد مغذی موجود در هر گرم چغندر بیش از ۲۰ برابر اغلب سبزیجات است./س