وی ضمن بیان اینکه آنچه ما به عنوان علم روان شناسی می شناسیم و استفاده می کنیم به طور کامل تولیدات دیگران بوده است، اظهار داشت: همین علوم مغایر با فرهنگ ما نیز تا حدودی توانسته اثر بخش باشد و نیازهای مار ا پاسخ دهد. اما اگر این علوم بر مبنای فرهنگ ایرانی و اسلامی ما تدوین شود، اثر گذاری بسیار بهتر و ماندگار تری خواهد داشت.
احمدی سپس تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامي در زمینه تدوین الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت را مورد اشاره قرار داد و گفت: ایشان روز گذشته نیز در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجدد بر توجه به این موضوع و مقابله با تهاجم فرهنگی غرب تاکید کردند.
رئیس مرکز علوم رفتاری دانشگاه بقیه الله(عج) با اشاره به برخی اقدامات برای اصلاح مبانی روان شناسی که پس از تاکیدات رهبری شکل گرفت، افزود: ما اکنون باید موضوع نظریه پردازی در این حوزه را مورد توجه قرار دهیم و در این مسیر حرکت کنیم.
وی دربخش دیگری گفتمان سازی را رویکرد اصلی همايش ملی الگوی اسلامی- ایرانی مشاوره عنوان و اضافه کرد: اگر بتوانیم نگرش و باور به اینکه ما نیازمند بومی سازی مشاوره در کشور هستیم را گسترش دهیم، به هدفمان رسیده ایم.
وی هم چنین بهره گیری از ساختار سخنرانی و پنل، استفاده از اندیشمندان و استادان روان شناسی برجسته حوزه و دانشگاه و برگزاری در مشهد را از جمله ویژگی های همایش الگوی اسلامی- ایرانی مشاوره برشمرد./س