وی تصریح کرد: برای پیشگیری از بروز این بیماری در افراد سالم ویا کاهش اثرات آن در مبتلایان باید برنامه ریزی کرد.
نخعی با تأکید بر کاهش مصرف نمک در افراد مبتلا به
پرفشاری خون خاطرنشان کرد: انجام فعالیت های فیزیکی و رژیم غذایی سالم از مواردی است
که افرادباید به آن توجه کنند.
وی اعلام کرد: مصرف بیش از اندازه نمک امکان بروز سرطان معده را در افراد افزایش
می دهد.
مشاور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان در امور بهداشت و درمان، همچنین بروز سکته های قلبی و مغزی، نارسایی کلیوی، خونریزی چشم و پوکی استخوان را از دیگر عوارض مصرف بیش از اندازه نمک دانست.
وی یادآور شد: خانواده ها از غذاهای فست فود و کنسرو شده نیز کمتر استفاده کنند/س.