مصرف نانی که قهوه‌ای رنگ و برشته است می‌تواند سم خطرناکی را وارد بدن فرد کند.

سیمین عسگری، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مشکل اصلی نان‌های مصرفی ما که معمولا به صورت سنتی در تنور تهیه می‌شود بدلیل حرارت بالای آن منجر به سوختگی و سمی شدن نان‌ها خواهد شد. 

وی افزود: مصرف نانی که قهوه‌ای رنگ و برشته است می‌تواند سم خطرناکی را وارد بدن فرد کند از این‌رو مصرف مواد غذایی که سوخته است احتمال ابتلا به سرطان را در فرد مصرف کننده افزایش می‌دهد. 

وی اظهار داشت: ماده سمی که در نان سوخته وجود دارد به محض ورود به بدن تجزیه شده و منجر به تولید ماده‌ای می‌شود که شامل انواع عفونت‌ها و آسیب به سیستم ایمنی بدن خواهد شد. 

وی در پایان توصیه کرد: از تست کردن نان بپرهیزید و همچنین نان سوخاری که رنگ آن روشن است خریداری کنید. 

انتهای پیام/
برچسب ها: نان ، برشته ، سم ، عفونت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار