![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از تلويزيون فرانسه، دولت آمریکا در طرح نجات شرکت خودروسازي "جنرال موتورز" از ورشکستگي میلیاردها دلار ضرر کرده است.
بر اساس این گزارش، وزارت خزانهداري آمريکا آخرين سهام خود را در شرکت خودروسازي جنرال موتورز فروخت.
اين شرکت چهار سال با مشکل مالي بيسابقهاي مواجه بود و دولت آمريکا براي جلوگيري از ورشکستگي آن در سال 2009 بسته مالي به مبلغ 49ميليارد و 500 ميليون دلار در اختيار آن قرار داد.
با اين کمک مالي، 60 درصد سهام اين شرکت به دولت متعلق شد.
از سال 2009 به بعد، شرکت خودروسازي جنرال موتورز از نظر فروش وضع خوبي پيدا کرد و سوددهياش افزايش يافت. به گونهاي که دولت از سال 2011 به ترتيب روند فروش سهام خود را در جنرال موتورز آغاز کرد.
دولت آمريکا در سال 2013 کل سهام خود را در اين شرکت به قيمت 39 ميليارد دلار فروخت و اين گونه دولت آمريکا با هزينه کردن از مالياتدهندگان عادي، 10 ميليارد و 500 ميليون دلار به آنها ضرر وارد کرد .
انتهای پیام/