سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مراحل گوناگون ارسال محصول از مرحله برداشت تا مصرف را باید دلیلی برای بالا بودن هزینه مبادله بدانیم.
وی تصریح کرد: وجود واسطه های متعدّد، حمل و نقل جاده ای، انبارداری نامناسب و فقدان سردخانه نیز از عوامل دخیل در ضایع شدن محصولات باغی محسوب می شوند.
اسکندری ادامه داد: باغدار برای جلوگیری از فساد بیشتر، محصول خود را روانه بازار می کند ولی متاسفانه با عدم رغبت واسطه گران روبه رو است!
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تعاونی های کشاورزی را در جلوگیری از ضایعات توانمند دانست و یادآور شد: تعاونی های کشاورزی در کاهش ضایعات و ارایه محصول در میادین میوه و تره بار می توانند ایفاگر نقشی پُررنگ باشند./س