پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: علت عمده خستگی ها، کم خونی و "فقر آهن" است که باعث "بیقراری"، خستگی" و کسالت در افراد می شود.
وی افزود: اولین قدم در رفع خستگی برطرف کردن "کم خونی" با مصرف گوشت، جگر، شیر و تخم مرغ است.
وی ادامه داد: "کمبود ویتامین D" و "کمبود کلسیم" از ديگر عوامل بروز خستگي مفرط در افراد هستند.
وی تصریح کرد: آلودگی هوا باعث تجمع "رادیکال های آزاد" در بدن شده و ایجاد خستگی می کند که مصرف آنتی اکسیدان هايي مانند ویتامین C و ویتامین A مثل هویج و کدوحلوایی در پيشگيري از اين حالت مفيد است.
فرهبخش در پایان خاطرنشان کرد: مصرف روزانه 5 تا 12 لیوان آب روند متابولیسم بدن را بهبود بخشيده و در رفع خستگی کمک کننده است.
انتهاي پيام/