کارشناس رایانه واحد آمار و فن آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه اینترنت ابزار دو لبه است٬ عنوان کرد: والدین به نحوه استفاده فرزندان از اینترنت نظارت صحیح و نامحسوس داشته باشند.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛
ندا رحمانی با بیان اینکه تأثیرات منفی بازی های رایانه ای نباید نادیده گرفته نشود٬ افزود: با توجه به دسترسی آسان به اینترنت، باید فرهنگ صحیح استفاده از این ابزار دو لبه در خانواده نهادینه شود.

وی ادامه داد: هر چند رسانه ها و مراكز آموزشی می توانند تأثیر زیادی در فرهنگ سازی داشته باشند، اما والدین نقش كلیدی در این زمینه دارند و آنان باید به نحوه استفاده فرزندان خود از اینترنت و بازی های رایانه ای نظارت صحیح و نامحسوس داشته باشند.

کارشناس رایانه واحد آمار و فن آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی قزوین در ادامه عنوان کرد: امروزه جست وجو در اینترنت و استفاده از بازی های رایانه ای، یكی از تفریحات كودكان و نوجوانان شده است و به دلیل تأثیرات مثبت و منفی استفاده از این بازی ها بهتر است والدین با کامپیوتر آشنا بوده و دوره های آموزشی را در این زمینه گذرانده باشند.

وی افزود: والدین باید به فرزندان خود تأكید کنند در انتخاب دوستان اینترنتی با والدین مشورت کنند، چرا که دوستان اینترنتی معمولاً افرادی كه ادعا می كنند، نیستند.

رحمانی با اشاره به اینکه حتماً به فرزندان تأکید شود، هرگز آدرس و شماره تلفن منزل و سایر اطلاعات شخصی نظیر نام و آدرس مدرسه خود را روی اینترنت اعلام نكنند، اظهار کرد: فرزندان باید بدانند که شاید هر چیزی را كه در اینترنت مطالعه و یا مشاهده می كنند، درست نباشد.

وی تاکید کرد: هنگام استفاده از موتورهاي جستجو، والدین حتماً در كنار فرزندان حضور داشته باشند، تصریح کرد: امكان دارد كلمات يافت شده در موتورهای جستجو مربوط به سايت هاي نامناسب باشد.

کارشناس رایانه واحد آمار و فن آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی قزوین عنوان کرد: بازی های رایانه ای در عین حال که وسیله ای برای پُر کردن اوقات فراغت بوده و باعث سهولت در یادگیری علمی، مهارت حل مساله و افزایش دقت دیداری و تفکّر خلاق می شود.

وی در ادامه در خصوص اثرات منفی استفاده از این بازی ها گفت: کندی رشد جسمانی، ضعف بینایی و خستگی چشم، تقویت حس پرخاشگری، انزوا طلبی، تنبلی جسم و ذهن، بروز چاقی و تیک های عصبی، منزوی شدن فرزندان، اُفت تحصیلی و کاهش تعاملات و مهارت اجتماعی فرزندان، تأثیرات منفی بازی های رایانه ای بر سلامت جسم و روان می باشد.

رحمانی به والدین توصیه کرد: بهتر است رايانه در محلي قرار گیرد كه بتوان فعاليت هاي كودك را تحت نظر داشت و در طول سال تحصيلي نیز بهتر است از بازي هاي رايانه اي در روزهاي تعطيل و فقط روزي نيم ساعت استفاده شود و این زمان در ايام تابستان حداكثر روزي دو ساعت آن هم به صورت چهار نيم ساعت باشد. /س

برچسب ها: اینترنت ، چاقوی ، دو لبه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.