دکتر پریا فانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: به گفته پژوهشگران مصرف رژیمهای غذایی پرنمک، موجب افزایش نوعی از سلولهای ایمنی میشود که با بروز بیماریهای خود ایمنی مانند ام اس (اسکلروز) ارتباط نزدیک داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: یافتههای جدید نشان داد که نمک ممکن است حتی موجب ایجاد دیابت نوع یک در افراد مستعد از لحاظ ژنتیکی نقش داشته باشد.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: ایجاد این بیماریها نه صرفاً به ژنهای بد مربوط است و نه عوامل محیطی نامناسب، بلکه تعامل میان ژنها و محیط فرد را مبتلا میکند.
فانی افزود: البته نمک تنها عامل محیطی مؤثر در این بیماریها نیست بلکه عواملی مانند کمبود ویتامین D هم ممکن است در این مورد نقش داشته باشد.
گفتنی است: استعمال دخانیات هم میتواند یکی از علل بروز بیماریهای خود ایمنی باشد.
انتهای پیام/